2013-09-15 ساعت 20:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-15 ساعت 20:54 توسط Soap McTavish.)
(2013-09-15 ساعت 18:04)A.R.R نوشته:علیرضا جان(2013-09-15 ساعت 12:39)farzadsmile نوشته: لطفاً دوستانی که اطلاعات کافی ندارن باعث گمراهی دیگران نشوند.
economy restricted و economy semi flexible و economy flexible آپشن های مختلفی هستند که هیچ ربطی به نوع صندلی ندارند. در کلاس اکونومی تمامی صندلی ها مشابه یکدیگر هستند. تفاوت این سه آپشن در کنسل کردن پرواز، مبلغ استرداد، زمان کنسل کردن پرواز و ... هست و هیچ ربطی به نوع صندلی ندارند.
دوست عزيز متشكرم از راهنماييتون من معذرت ميخوام كه اينقدر گنگ و نا مفهوم نوشتم ولى منظور من اين بود كه امارات با قطر مقايسه كنم متأسفانه طرز بيانم اشتباه بود و باعث ناراحتى شما شد
من چيزي كه ديده بودم اين بود كه نوشتم و سؤال كردم از جناب فضلى كه با توجه باينكه در حالت هاى مختلف اكونومى قيمت ها به آن صورت ميشه بهتر نيست با امارات بگيريم چون هم بهترين هواپيمايى امسال شد هم صندلى هاش بازتره به هر حال باز هم متشكرم از اين%
صد البته من با امارات میگیرم به دو دلیل مهم:
1- چون شما مجبورید در اولین پورت ورودی کارهای مربوط به مهاجرت خود را انجام دهید من نمیخوام این کار در جایی غیر از سیاتل باشد
2-دلیل بعدی هم طول پرواز هست چرا که شما با امارات تقریبا 19.5 ساعت در راهید در حالیکه با بقیه خطوط بالاتر از 24 ساعته
این دلایل باعث شد که من تفاوت قیمت 1 الی 1.5 میلیونی بلیط قطر با امارات را نادیده بگیرم و برای پرواز اول حتما با امارات خواهم رفت شاید در برگشت از قطری استفاده کنم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامه • ویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat • ثبت نام در CSC • پرینت فایل CSC • نمونه پرینت CSC • نرمافزار PDF995 • تغییر PTT • نقشه آنکارا • کلیر بعد از 135 روز