2013-09-17 ساعت 22:09
(2013-09-17 ساعت 00:41)manila نوشته:(2013-09-16 ساعت 18:30)ALNB نوشته:خیلی خیلی ممنونم از شما و همه دوستانی که زحمت کشیدند و جوابمو دادند. فقط چه مدت قبل از سفر باید صندلی استانبول به آمریکا را انتخاب کرد؟ ایا از 2-3 ماه جلوتر هم میشه یا نه محدودیت زمانی داره؟ ممنون از محبتتون!(2013-09-16 ساعت 01:58)manila نوشته:(2013-09-16 ساعت 01:33)sasbk نوشته:ممنونم دوستم . ولی من آنلاین گرفتم. و می دونم که یک چنین امکانی باید داشته باشه ولی شاید چون از ایران گرفته ایم اینطوریه(2013-09-16 ساعت 00:43)manila نوشته: دوستان با سلام چند تا نکته؛ 1- من بلیط از ترکیش گرفتم و فکر می کردم که میشه آنلاین صندلی مون را هم انتخاب کنیم، ولی وقتی رفتم تو سایت میگه باید تو فرودگاه جاتون معلوم بشه! کسی همچین تجربه ای داشته؟
نکته دوم ؛ یکی به من گفت که برای توی راه چون طولانی هستش حتما حتما لباس و شلوار -خصوصا- راحت و گشاد بپوشیم. همین طور حتما بالش های پشت گردنی (که به صورت لوله ای) هستش بگیریم . که تو خیلی از فرودگاه ها مثل استانبول و دوبی و البته تو بعضی داروخانه های ایران هم هست. و خیلی خیلی مفیده و برای خوابیدن تو مسیرهای طولانی (مخصوصا اگر مثل من بد ادا و بد خواب باشید) خیلی به درد بخوره!
1-در مورد انتخاب صندلی با ترکیش اگر از آژانس مسافرتی گرفتید معمولا 5 روز قبل از پرواز آژانس می تونه از سیستم خودشان براتون صندلی را انتخاب کنه .باهاشون تماس بگیرید.(
منم از ترکیش بلیت خریدم. صندلی مسیر استانبول به آمریکا رو تو خود آژانس (یا دفتر مرکزی ترکیش رو به روی پارک ملت) می تونین انتخاب کنین اما صندلی تهران تا استانبول رو گفت یه هفته پیش از پرواز بریم پیششون و همونجا انتخاب کنیم.
درست از زمانی که بلیط صادر می شه (حتما باید صادر بشه، نه رزرو) می تونین صندلی تونو انتخاب کنین، حتی اگه 3 ماه یا هر چند وقت پیش از پرواز خریده باشین.
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)