2013-09-18 ساعت 11:29
(2013-09-17 ساعت 15:11)aghaghia نوشته:(2013-09-17 ساعت 09:36)fakhrinejad نوشته:(2013-09-16 ساعت 15:28)aghaghia نوشته:(2013-09-16 ساعت 15:23)fakhrinejad نوشته: با سلام و خسته نباشید
مدرک دانشگاهی که به من دادند موقت هست و دارالترجمه مهر خودشو روی ترجمه نمیزنه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه هم نمیخوره و فقط ترجمه میکنه آیا مشکل ایجاد میشود؟ واینکه چیکار باید بکنم؟
باید مهر خود دارالترجمه رو داشته باشه، به یک دارالترجمه دیگه مراجعه کنید...
ممنون از راهنماییتون مدرک من موقت هست و زیرش نوشته ارزش ترجمه ندارد وبرای دانشگاه غیر انتفاعی است ولی دارالترجمه گفت روی سربرگ ترجمه نمیکنه ولی روی یک برگه آ4 ترجمه میکنه و مهر دارلترجمه میزنه و بالطبع تایید دادگستری و وزارت امور خارجه هم نمیخورد. به نظر شما من چکار باید کنم؟
من خودم همچین مدرکی رو که شما میگین (ارزش ترجمه ندارد و فقط برای استخدام در ایران است) بردم برای ترجمه و با سربرگ دارالترجمه هم بوده ولی دیگه مهر دادگستری رو نمیزنن چون موقته و اشکالی هم نداره چون برای مصاحبه نیازی به مهر دادگستری نیست و مهر دارالترجمه کافیه، دارالترجمه ها در این مورد سلیقه ای عمل میکنند برای همین میگم ببرید یک دارالترجمه دیگه، بپرسید هر کدام حاضر بودن روی سربرگ خودشون ترجمه کنند و مهرشون رو بزنند همونجا بدید واسه ترجمه...
ممنون از راهنماییتون ولی یه سوال برام پیش اومد حتما باید روی سربرگ باشه؟ اگه روی آ4 با مهر دارالترجمه باشه ایراد داره؟