(2010-03-29 ساعت 12:19)javan134 نوشته: درود بر همه دوستانسلام دوست عزيز
من ماكزيمم تا 20 فروردين وقت دارم و مصاحبه ام هم ابوظبيه
1- تا چه مدت قبل از مصاحبه مي تونم تاريخش رو عوض كنم؟
2- اگه ا ماه دير تر برم مصاحبه، جواب كليرنسي كه احتمالاً واسم اومده سفارت و حاضره ، باطل نمي شه؟
3- اگه تصميم به تعويق مصاحبه گرفته شد ،چه دليلي واسه سفارت بيارم كه نياز به مدرك نداشته باشه؟ يا اصلاً چرا بايد دليل بيارم؟ مي گم دچار مشكلاتي شدم كه حضورم رو در اون روز بسيار سخت مي كنه ، لطفاً در صورت امكان تاريخ مصاحبه ام رو يكماه ديرتر قرار بديد و در صورت موافقت تاريخ جديد و نامه مصاحبه ام رو از طريق ايميل واسم ارسال كنيد.
نظرتون چيه؟
حالا در كل بنظرتون چيكار كنم ؟ با شرايط بالا تاريخ رو عوض كنم يا نه و با چه فرمتي؟
ممنونم
تو سايت آنكارا ذكر شده كه براي تغيير تاريخ مصاحبه بايد دليل قانع كننده اي مثل مشكل پزشكي ارائه بدين. لطفن دوستاني كه تاريخ مصاحبه شون رو عوض كردن به آقاي جوان توضيح بدن.
در مورد گواهي كار براي همسرتون هرگز هرگز هرگز اين كاري كه كردين رو نكنين. يعني گواهي صوري! آخه شما احتمال نمي دين يه سوال ساده در مورد شبكه و اين حرفا بپرسن و همسرتون نتونه جواب بده و .... من نمي گم آفيسر مثلن از كسي كه متالوژي خونده درجه ذوب فلان آلياژ رو مي پرسه(ولي وقتي ببينه مدرك مهندسي شما صنايع غذاييه ولي كارتون متالوژي خب قطعن يه سوالاتي خواهد كرد) وقتي ديپلم دوخت رو ببينه و از طرفي سابقه كار شبكه در مورد كار سوال مي كنه. مي گه كارت چيه، سمتت چيه، چيكار مي كني و .... چيزهايي كه از ما پرسيدن. حالا خانوم شما مي خواد در مورد كارش چطوري توضيح بده؟ به هيچ وجه همچين ريسكي نكنين.
منم مثل بقيه بچه ها توصيه مي كنم تاريخ مصاحبه رو به تاخير بندازين و با مدارك كامل برين چون ديپلم يا سابقه كار برنده اصلي جزو شروط اوليه و اساسي به حساب مياد.
بودن بچه هايي كه مصاحبه رو 4 ماه به تاخير انداختن و مشكلي پيش نيومده. لطفن با آرامش كامل و بدون ريسك كارهاتون رو انجام بدين.
موفق باشين