کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-09-21 ساعت 13:15)maryam_fo نوشته:  من یه سوال دارم که خیلی فکرمو مشغول کرده ... برای وقت مدیکال از دکتر توسط ایمیل وقت گرفتم و دکتر ایروان به من دوشنبه صبح وقت داد و مصاحبه من 4شنبه صبح هست ......... در ایمیل ازشون خواسته بودم که هر وقتی که مناسب هست و نتایج به موقع آماده می شه .....ولی امروز که چند تا سفرنامه ایروان رو می خوندم بعضی از دوستان 2 روز بعد برای گرفتن جواب مراجعه کرده بودن یعنی خود دکتر خواسته بود ازشون ..... حالا نگرانی من این هست که نکنه 1 روز برای جواب مدیکال کافی نباشه .......آیا کسی از دوستان مثل من 2 روز قبل از مصاحبه بهشون وقت دادن ؟ خیلی گیج شدم

دوست عزیز اگز وقت مصاحبه تون رو به دکتر گفتین و با این وجود زمان مدیکال رو تایید کرده مشکلی پیش نمیاد...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، maryam_fo ، pari pariaaa ، ali1985ir ، mahdibashoma ، NEURON

پیام‌های این موضوع
RE: گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی - توسط aghaghia - 2013-09-21 ساعت 13:25

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان