2013-09-21 ساعت 13:25
(2013-09-21 ساعت 13:15)maryam_fo نوشته: من یه سوال دارم که خیلی فکرمو مشغول کرده ... برای وقت مدیکال از دکتر توسط ایمیل وقت گرفتم و دکتر ایروان به من دوشنبه صبح وقت داد و مصاحبه من 4شنبه صبح هست ......... در ایمیل ازشون خواسته بودم که هر وقتی که مناسب هست و نتایج به موقع آماده می شه .....ولی امروز که چند تا سفرنامه ایروان رو می خوندم بعضی از دوستان 2 روز بعد برای گرفتن جواب مراجعه کرده بودن یعنی خود دکتر خواسته بود ازشون ..... حالا نگرانی من این هست که نکنه 1 روز برای جواب مدیکال کافی نباشه .......آیا کسی از دوستان مثل من 2 روز قبل از مصاحبه بهشون وقت دادن ؟ خیلی گیج شدم
دوست عزیز اگز وقت مصاحبه تون رو به دکتر گفتین و با این وجود زمان مدیکال رو تایید کرده مشکلی پیش نمیاد...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا