2013-09-23 ساعت 19:00
(2013-09-22 ساعت 11:04)amaka747 نوشته:(2013-09-22 ساعت 05:19)User نوشته: دوست عزیز قصد هراساندنت را ندارم اما از همین الان بهت بگویم هم رشته ات و هم دانشگاه و کشوری که در آن درس خوانده ای ممکن است بی نهایت برایت دردسر ساز شود در مورد ویزا گرفتن ات! هر کاری می توانی در جهت مرتفع کردن این خطر، از حالا به فکر انجامش باش! امیدوارم در ارائه نظرم اشتباه کرده باشم اما قصدم فقط کمک است تا دچار مشکلاتی که الان برندگان 2013 و قبلا 2011 و 2010 باهاش مواجه بوده اند، نشوی.
موفق باشی
(2013-09-18 ساعت 15:10)amaka747 نوشته: دوستان رشته تحصیلی من کارشناس ارشد تکنولوژی ساخت هواپیما و هلیکوپتر از دانشگاه ملی هوا فضا در مسکو٫ روسیه هست ...کسی میتونه به من راهنمایی کنه افرادی که دارای رشته های مهندسی هواپیما هستن چطوری جذب بازار کار میشن تو آمریکا ..اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا شِر کنه اطلاعاتشو با من ممنونم
یعنی طبق تجربه ای که شما دارید منو به خاطره رشته تحصیلیم احتمالش پس هست ؟ تا حالا کسی هم بوده که هوا فضا خونده بوده و ریجکتش کردن ؟ حالا من چکار کنم ..خوب من به علم هوانوردی و هواپیما علاقه داشتم ..عجب نامردایی هستن
البته من فکر میکنم اگر بتونید تو مصاحبه خودتون و تحصیلاتتونو خوب پرزنت کنید بهتون ویزا بدن
اتفاقا کشوری که این همه درگیر جنگ و علوم پیشرفتست باید از این مدرک استقبال کنه و شایدم بخاطر کمیابی اون راحتتر جلو بره
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..