2013-09-24 ساعت 18:30
(2013-09-24 ساعت 00:55)داودی نوشته:سلام(2013-09-24 ساعت 00:46)محبت نوشته:(2013-09-23 ساعت 23:40)داودی نوشته:سلام(2013-09-23 ساعت 19:33)KIMIA2005 نوشته:ممنون دوست عزیز شما هر زمان که سفارت رفتین و اگه با استفاده از اون ترجمه به مشکلی بر نخوردین واسه مدیکالتون لطفا اطلاعات بزارین در ضمن درباره این موضوع یه مقدار مطمن عمل کنید چون مرکز بهداشت محل سکونت من اصرار داشتند اگه واسه زیر 20 سال این کارت صادر بشه با مشکل برخورد میکنید چون این فرمال نیست و غیر قانونی هست البته این اعتقاد اونهاست , اگه زحمتی نیست شماره خانم طاهرنژاد رو واسه من بذارید ممنون میشم.(2013-09-23 ساعت 16:40)داودی نوشته: سلام,
من برنده امسالم به همراه فرزند 17 ساله ام, متاسفانه کارت واکسن فرزندم در مدرسه گم شده و فقط یه کپی از کارت واکسن پیدا شد,طبق مشورتهای قبلی با شما دوستان خوبم به مرکز بهداشت محل زندگی مراجعه کردم برای درخواست کارت زرد اما به من گفتن این کارت برای زیر 20 سال به این صورت صادر نمیشه و فقط برای واکسنهای جدید که اونم فقط شامل آنفلونزا و منژیت این کارت صادر میشه وتنها کاری که کردند این بود که کپی رو مهر کردند و یه جورایی برابر اصل شد و دادم واسه ترجمه اما اون دوتا واکسن که زدم تو کارت زردی که صادر میشه وارد میکن 1- میخواستم بدونم این موضوع واقعا صحت داره که نمیشه کل واکسن زیر 20 سال رو تو کارت زرد وارد کرد؟ 2- بخاطر این شرایط پیش اومده به مشکلی برنمیخورم و این ترجمه کفایت میکنه؟ در ضمن هپاتیت مرحله و td وmmr همه از بدو تولد و یادآور هم زده شده. ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز بنده نیز واسه فرزندم دقیقا همین مشکل رو داشتم که مرکز بهداشت شهرمون کارت زرد رو صادر نکرد پرس و جو کردم از دوستان سالهای قبل گفتند که مشکلی نیست همون کپی رو که مهر زدند ترجمه کنید با خودتون ببرید واسه مدیکال ولی از انجایی که بنده خیلی حساس هستم به قول معروف روزه شک دار نگرفتم و رفتم تهران خدمت خانوم طاهر نژاد و کارت زرد رو برا فرزندم صادر کردند و تمام واکسنها رو هم توی کارت زرد وارد کردند 20 تومن هم هزینه شد عکسشو هم توی همین تاپیک میتونید پیدا کنید
بفرمائید اینم آدرس و شماره تلفن
انیستیتو پاستور شمیران:
آدرس: خ شریعتی - نرسیده به میدان قدس (دست چپ)- پایگاه شمیران انستیتو پاستور- پلاک ۱۹۹۶
تلفن: ۲۲۷۳۰۰۱۴
ساعت کار: ۱۳ - ۸
اما در خصوص اون مطلبتون من برای دخترم با 12 سال سن رفتم و بدون داشتن کارت واکسن بچگیش چون در مدرسه گم شده بود و مطابق واکسناسیون یکی از هم سن و سالهاش کارت زرد گرفتم و فقط باید آبله مرغان ، مننژیت و آنفلو آنزا تزریق کنه.
ممنون از لطفتون محبت جان , حالا اگه من همون کپی که عین کارت اصلی شده ببرم ترجمه و واسه مدیکال ببرم با مشکل روبرو میشم ؟ چون من مجبورم از یه شهر دیگه بیام تهران , آیا واقعا نیاز هست؟
دوست خوبم درسته یه مقدار سخته اما واقعا اگر پزشک سفارت نپذیرن ازتون هم تزریق واکسنها برای بچه تون ضرر داره و هم هزینه بسیار بالایی داره اما شما اول به مرکز بهداشت استانتون مراجعه کن اگر تونستید همونجا تهیه کنید در غیر اینصورت و اگر رفتن تهران واسه خودتون و بچه سخته بدید شخص دیگه ای ببره پاستور تا وارد کارت زرد کنن براتون و این منطقی تره نسبت به ارائه کپی و ترجمه ش.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.