2013-09-25 ساعت 08:51
(2013-09-25 ساعت 03:18)kamela نوشته: ریتا جون خواهش میکنم عزیزم..والا ماهم اول نوشته بودیم میریم فلان جا خونه یکی از دوستان..بعد بهمون نامه دادن که این کافی نیست و دمسایل نشون بدین(اینا رو قبل از مصاحبه و در ان وی سی از ما خاستن)ما هم اجاره نامه ای خیلی خیلی رسمی با مهر و.....وامضای واقعی بانک جور کردیم که من فلان خونه رو اجاره کردم و به اونجا میریم...(بچه های قدیمی تر یادشونه داستان من رو)با اینکه اجاره نامه در پرونده ما بود ولی گفتن این کافی نیست و باید من آمریکا باشم...ریتا جون اتفاقا روی این موضوع خیلی حساسن....بهشون بگو حتی شده 1 ماه زودتر برن....اونا از شما حتماااا سوال میکنن که همسرت الان کجاست!!!شما هم اگه دقیقا راستشو نگی اونا میفهمن و خیلی بد میشه....اگر قبل از مصاحبه برن خوبه........عزیزم اسپانسرتون از اقوام بود ؟چطور پیدا کردین؟؟ممنونم
مرسی عزیزم از راهنماییت
دیشب من کلی با همسرم صحبت کردم. میگه اگه قرار بود من اونجا باشم خوب از اول از همون جا اقدام می کردم. چرا این همه اینجا وقت گذاشتم و مدرک جور کردیم که ما داریم ایران زندگی می کنیم. حالا فعلاً که درگیر کارهای اسپانسر هستیم و جور کردن مدارک و مالیات و از این جور چیزها.دیگه آخراشه.تا ببینیم مرحله بعد از ما دومیسایل می خوان یا نه.
کاملا جون ، اسپانسر ما یکی از دوستان همسرمه که گرین کارت آمریکا داره و سیتی زن کانادا است. یعنی در واقع از دوستان خانوادگی شوهرخواهرم.
شما هنوز اسپانسر پیدا نکردید؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴