(2012-07-28 ساعت 11:28)فردا نوشته: سلام.
این موضوع رو نوشتم برای اینکه به نظرم اومد ما نه تنها نیازمند بهره گیری از راهنمایی ها و اطلاعات مفید وکارآمد در مورد مهاجرتمون هستیم،بلکه نیازمند محیط دیگه ای هم هستیم که بتونیم اوقاتی رو با افرادی بگذرونیم که شرایطی شبیه خودمون رو تجربه می کنن و این شانس رو داشته باشیم که از شرایط روحی و ذهنی افراد دیگه باخبر بشیم و همینطور در مورد احساسات ، نگرانی ها و آنچه از لحاظ روحی و روانی پشت سر گذاشتیم یا میذاریم بگیم.
حتی در مورد واکنش های اطرافیانمون.مثل نگرانی های خانوادگی،واکنشهای منفی یا مثبت دیگران نسبت به رفتن ما و یا حتی اینکه از وقتی قرار به رفتن شده رفتار دیگران چقدر باهامون تغییر کرده.(اعم از مثبت یامنفی) و همینطور در مدت انجام پروسه مهاجرت ، نگرش و شناختمون نسبت به خودمون ،زندگیمون و پیرامونمون چه تحولاتی داشته.
و بعد از اون شروع کنیم به گفتن ایده هامون، اینکه چه کارهایی رو در طول مدت انتظارمون انجام میدیم و چندتای اون ها اثر مثبت روی زندگی حال و آینده ما داره.
برای مثال چقدر زبان خوندیم یا می خونیم،تصمیم داریم توی آمریکا چه کاری انجام بدیم،درس بخونیم یا کار کنیم. درچه رشته ای و یا چه شغلی... در چه شهری... ویا اینکه به نظرتون برای زندگی در این محیط جدید، نیازمند چه مهارتهای رفتاری و اجتماعی تازه ای هستیم و......
علاوه بر این دوستانی که در آمریکا بسر میبرن ،دیگران رو از راهنمایی هاشون بی بهره نگذارند.
با تشکر و احترام.
فردا
سلام بچه ها این روزا که زیاد خوب نیستم برگشتم به اول تایپک نوشته های بچه ها اروومم میکنه.فردا جان رو نمیدونم چقدر میشناسید ولی خیلی گل بودن و هستن اگه بازم بیان اینجا.خواستم از شما ها بپرسم که شما برنامتون چیه واسه زندگی؟چقدر اماده اید؟یادمه وقتی به یکی از بچه ها که از وقتی رفته نمیاد اینجامتاسفانه،میگفتم من تردید دارم میگفت بابا من دیگه تحمل اینجا رو ندارم زود میخوام برم زندگیمو شروع کنم.
بچه ها کجایید.؟اونا یی که رفتن یا اینجان بیایین حرف بزنیم.چقدر سوتو کوره اینجا همش استرسه.قبلا نا ب ها زیاد فعال بود الان خلوته.پوران شما پیامه منو گرفتی درمورد انکارا؟
وای ارین جان من از بچه گی زیاد تو دشت و باغ بودم ولی نمیدونم دیگه در مواجه با جک و جونورهای عجیبی که میگین بترسم یا نه! این سنجابه یا راسو؟!!!

ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec