2013-10-14 ساعت 01:59
(2013-10-14 ساعت 00:47)H Pier نوشته: سلام آقا خانم من نیاز به مشورت دارم. به نظرتون من سفارت انتخابی برای مصاحبمو عوض کنم؟آقاي پيري بنظر من اصلاً اينكارو انجام نديد به چند دليل:
با توجه به کیس نامبرم اواسط زمستان مصاحبه دارم و ارمنستان هم کوهستانی میباشد.
هرچند قصد مسافرت هوایی دارم اما با توجه به این شرایط بهتر نیست سفارت رو عوض کنم؟
مطمئا هستم ایروان مکان مناسبی برای تفریح و مسافرت هست اما مثلا من اواسط بهمن مصاحبه بشوم ... در ایروان به من سخت نخواهد گذشت؟
١- سفارت ايروان csc نداره كه آنكارا و ابوظبي دارند( البته پارسال نداشت نميدونم امسالم همينه)
٢- دكترهاي ايروان هيچ واكسن يا سختگيري نميكنند نسبت به مخصوصاً آنكارا و بعضاً ابوظبي
٣- بنظر من در سال قبل مسئوليت پذير ترين سفارت، ايروان بود و همينطور كه در منتظرسرا ميبينيد، بجز يه كيس كه خودش كوتاهي كرده بود، به تمام كلير شده هاش ويزا داد و اكثر ويزا نگرفته ها هم سريع از طريق ايميل به برخي از اعضاي كيس ، ويزا داد
٤- هزينه گرفتن ويزا نداره و نسبت به ابوظبي مزيت خوبيه
٥- ايشالا ويزا يه ضرب بگيريد ولي اگه كليرنس بخوريد، به محض كلير شدن در صورت نداشتن ويزا ميتونيد با هواپيما بريد و اگه بليط نبود، هرروز اتوبوسهاي بسيار عالي داره و ميتونيد ٢٤ ساعته خودتونو برسونيد ايروان ولي در مورد آنكارا و مخصوصاً ابوظبي اينچنين نيست
٦- هزينه آپارتمان و هتل در فصلي كه شما ميريد بسيار ارزونه و اصلاً نميتونيد با ابوظبي قياس كنيد در مورد هزينه ها
٧- هزينه رفت و آمد به سفارت، در ايروان ٦٠٠ درامه ولي از دوبي به ابوظبي گرونتره.
در هر صورت شما به اين سفرتون بايد به ديد سفر كاري نگاه كنيد نه تفريحي و توريستي. من اگه بجاي شما بودم نه اينكه ايروان را تغيير نميدادم، ديگران را هم به رفتن به ايروان واسه مصاحبه تشويق هم ميكردم?
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣