2013-10-17 ساعت 01:18
(2013-10-16 ساعت 23:40)سی سی نوشته: راستی بچه ها راجع به بلیت. من دوست داشتم با لوفتانزا برم یو اس. چون اینجوری پرواز دومم کوتاهتر میشد نسبت به امارات. یعنی تقریبا مسیر دو تیکه میشه یه 5 ساعت و یه 11 ساعت که آدم وسطش استراحتی میکنه و از یه 2 ساعت و یه 15 ساعت به نظرم رسید بهتره.سایت کایاک یکی از سایتهای خیلی خوب برای خرید بلیطه. هواپیمایی قطر خیلی قیمتهای خوبی داره. توجه داشته باشید که بعضی روزها در هفته قیمت کمتره. باید مدام چک کنید و تا قیمت مناسب دیدید بخرید.
زنگ زدیم بپرسیم از هواپیمایی شون. یه چیز جالب که نمیدونستم فهمیدم. برای پرواز (از تهران به فرانکفورت و سپس از فرانکفورت به یو اس) با لوفتانزا به ترنزیت ویزا هم احتیاج هست (یعنی یه ویزا هم برای حضور در فرودگاه فرانکفورت باید صادر بشه) خلاصه دیدم به دردسرش نمیارزه دوباره رفتم سروقت همون امارات.
اونم با کارت اعتباری مستقیما از خود سایت نمیشه خرید. باید بری دفترشون و بخری یا اینکه از طریق این سایت های متفرقه مثل cheapoair یا ایجنت هایی که تو آمریکا کار فروش بلیت و اینها انجام میدن (یه چیزی مثل بلیت چارتر خودمون)...
یکی از این ایجنت ها هست که همیشه بلیت های نامزدم رو اون میگیره براش. بهش زنگ زدیم که برای فوریه بلیت میخوایم گفت الان نمیفروشه و باید تا آخر دسامبر صبر کنیم. حالا من موندم از این سایت ها بگیرم یا تا دسامبر صبر کنم که ایجنت بگیره برامون...
گفتم بنویسم اینها رو چون مسلما و ایشالله به زودی زود یکی یکی میافتین به تکاپوی خرید بلیت و شاید بدردتون خورد...
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار