2013-10-17 ساعت 06:34
(2013-10-16 ساعت 14:25)سی سی نوشته: دوستای خوبم من میخوام برای بهمن ماه از همین حالا پرواز رزرو کنم به مقصد سانفرانسیسکو. قرار بود نامزدم با کردیت کارتش آنلاین پرواز رو رزرو کنه. حالا دو تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:سه تا سایت معروف برای اینکار www.cheapoair.com ، www.kayak.com و www.expedia.com هستند. مخصوصاً دومیه خیلی مشهورتره. فقط من نمی دونم اگر نام مسافر با پرداخت کننده پول یکی نباشه ممکنه مشکلی پیش بیاد یا نه.
از کدوم سایت امکانش هست که اینکار رو انجام بدیم؟ (با توجه به اینکه کردیت کارت مال من نیست و مسافر منم به نظر میرسه که سایت های پروازهای امارات و ترکیش خودشون این اجازه رو نمیدن) سایتی هست که اجازه بده من پروازم رو با کردیت یه نفر دیگه بوک کنم؟ و در ضمن مشکلی هم حین سفر برام پیش نیاد؟
به نظرتون آنلاین بوکینگ برامون به صرفه تره یا اینکه من از همینجا (ایران) پروازمو بگیرم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی