کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-10-20 ساعت 16:47)aghaghia نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 16:41)pouria.narimisa نوشته:  دوستان زمانی که من برای همسرم ثبت نام کردم همسرم پاسپورت نداشت و من هم از روی شناسنامه تاریخ تولد را تبدیل به میلادی کردم و ثبت نام کردم
در صورتی که به علت بد خط بودن تاریخ تولد در شناسنامه یه اختلاف یک روزه بر روی کارت ملی و شناسنامه وجود داره
آیا مشکلی برای ما پیش خواهد آمد یا خیر؟

از نظر این که در موقع ثبت نام 1روز اشتباه کرده باشید مشکلی پیش نمیاد ولی این اختلاف بین پاسپورت و شناسنامه ممکنه دردسر ساز بشه براتون چون ترجمه شناسنامه رو ازتون میخوان و کارت ملی معمولا خیلی مهم نیست و کم پیش میاد که کارت ملی رو بخوان، پس بهتره برای رفع این مشکل اگر وقت دارید برید و شناسنامه تون رو تعویض کنید و یا برید کارت ملی و پاسپورتتون رو تعویض کنید و یا حتی اگر ممکنه ثبت احوال یک توضیحاتی به مدارک شناسایی تون اضافه کنه که بتونید ترجمه ش کنید و به آفیسر نشون بدید که متوجه مشکل بشه...

ممنون بابت پاسختون
دوست عزیز مشکل ما اینه که نمیدونیم که کدوم تاریخ تولد را برای ثبت نام وارد کردیم
من موقع فرستادن فرمها ایملی به فرمت زیر فرستادم

Case Number: *********
Date of Birth : مطابق با پاسپورت
Name : ***

اگر موقع ثبت نام تاریخ تولد را مطابق با پاسپورت وارد نکرده باشیم احتمال این هست که فرم های ما را وارد کیسمون نکنند؟
یا اینکه کارنت نشیم ؟

احتمال این چیزا وجود داره ؟

ممنون از شما
تشکر کنندگان: aghaghia

پیام‌های این موضوع
حل مشکل در زمان مصاحبه - توسط leila.m - 2013-05-18 ساعت 08:18
help me plz - توسط ghasoo - 2013-07-15 ساعت 12:13
RE: help me plz - توسط aghaghia - 2013-07-15 ساعت 12:19
سوال - توسط omid05 - 2013-08-29 ساعت 17:30
RE: اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها - توسط pouria.narimisa - 2013-10-20 ساعت 17:52
RE: اشتباه در country of chargeability - توسط hamid7700 - 2014-05-09 ساعت 12:58

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان