سلام دوستان خوب هستین؟عیدتونم مبارک باشه من مسافرت بودم.
پیبو جونم عزیزم خوب باش که دیگه اخراشه و همین روزا خبری میشه :)
پیپو من 4سال که بیکار خونم:(
ممنون از نیمای عزیز از نوشته های قشنگشون.
پریسا جان مبارکه اپروو شدی خانومی;) ایشالا زود ویزای یک ضرب بگیری همراه سی سی جون بری. سی سی گلم فدای مهربونیت که این همه خوب مینویسی.ایشالا اره هواپیما دربستی میشه خدایا کارمارم درست کن.بریم:rolleyes:
شیرین جان پیشاپیش تولدتون مبارک خوش بگذره.
اقا پوریاعزیز به سلامتی رسیدین خدا رو شکر برامون بنویسین از اونجا.سلام برسونین به همسر گرامی.
نفر بعدی پورام هست دیگه میری واسه ویزای یکضرب اره بچه ها.بعدش کیه؟
شیننا جونم اره عزیزم خوب فکر کنیم ایشالا نوبت ما میشه اینروزا;) دیگه مرحله به مرحله نداریم ما شقایق ما یهو میپریم:D
ارین جااان پس دوتامونن کجان چرا نمیان بنویسن از اونجا؟سیمی وشیما واریده که اصلا نیومده اینجا خبری سلاممو برسون بگو میسش کردیم بابا.مرسده جون هم امده بودن خوش امدن.
غزلی کی میلی ؟
پیبو جونم عزیزم خوب باش که دیگه اخراشه و همین روزا خبری میشه :)
پیپو من 4سال که بیکار خونم:(
ممنون از نیمای عزیز از نوشته های قشنگشون.
پریسا جان مبارکه اپروو شدی خانومی;) ایشالا زود ویزای یک ضرب بگیری همراه سی سی جون بری. سی سی گلم فدای مهربونیت که این همه خوب مینویسی.ایشالا اره هواپیما دربستی میشه خدایا کارمارم درست کن.بریم:rolleyes:
شیرین جان پیشاپیش تولدتون مبارک خوش بگذره.
اقا پوریاعزیز به سلامتی رسیدین خدا رو شکر برامون بنویسین از اونجا.سلام برسونین به همسر گرامی.
نفر بعدی پورام هست دیگه میری واسه ویزای یکضرب اره بچه ها.بعدش کیه؟
شیننا جونم اره عزیزم خوب فکر کنیم ایشالا نوبت ما میشه اینروزا;) دیگه مرحله به مرحله نداریم ما شقایق ما یهو میپریم:D
ارین جااان پس دوتامونن کجان چرا نمیان بنویسن از اونجا؟سیمی وشیما واریده که اصلا نیومده اینجا خبری سلاممو برسون بگو میسش کردیم بابا.مرسده جون هم امده بودن خوش امدن.
غزلی کی میلی ؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec