2013-10-23 ساعت 12:44
(2013-10-23 ساعت 05:17)User نوشته: شرایطت رو درست میگی ولی من نمیدونم شما هنوز نیومده چجوری حکم صادر کردی که مدرک ایران اینور بی ارزشه!
(2013-10-23 ساعت 03:08)ostokhan نوشته: بنظر من هرکی این شرایط رو داره بهتره بره:
1. مجرد 2. سن زیر 40 سال 3.سطح زبان مناسب برای پیدا کردن کار 4. عدم وابستگی زیاد به خانواده 4.دارا بودن مدرک دانشگاهی (هرچند که اونور مدارک ایران بی ارزشه ولی خوب داشتنش بهتر از نداشتنشه)
اگرم کسی این شرایط رو نداره ودر ضمن کارو کاسبی و سرمایه توپی داره نره اونور بهتره.
البته اینها نظر منه و برای هر کسی نمیشه نسخه یکسانی پیچید. از نظر من دانشجوی فلک زده این مملکت بهترین گزینه های لازم رو برای مهاجرت داره. چون وابستگی مالی و عاطفی زیادی نداره. فوقش خیلی بهش سخت گذشت بعد یه مدت برمیگرده. حداقل شانسشو امتحان کرده
والا من خودم نیومدم که ببینم اونور چه خبره. ولی برآیند حرف دوستان که در صفحات قبلی وجود داشن نشون میداد که مدارک ایران رو قبول ندارن واگرم خیلی لطف کنن بتوننن معادل کنن. یه جا تو تاپیک خوندم دکترای حرفه ای ایران رو فوق لیسانس اونجا معادل میکنند. به هر حال اگه قبول کنند که چه بهتر 18 سال درس خوندن ما پرت نمیشه. ما که از خدامونه قبول داشته باشن