2013-10-27 ساعت 12:48
(2013-10-25 ساعت 23:37)yaszamansani نوشته: سلام دوستان
من گرين كارتمو ٢ ماه پيش گرفتم ويك فرزند بالآي ٢١ دارم. ايا اون ميتونه إز طريق ويزاي دانشجويي يا توريستي بياد . أيا إمكان ويزا گرفتن داره .؟؟؟؟؟؟ أيا از دوستان كسي بوده كه فرزندشون تقاضاي ويزاي دانشجويي كرده باشه با توجه به اين كه والدين گرين كارت داشتن. ممنون
پدر من وقتی رسیدند، بلافاصله برام اقدام کردند. یعنی چیزی حدود 1 ماه بعدش اولین نامه من اومد. سال 2007. با این حال ما هنوز امید داشتیم من بتونم برم و من دانشجویی هم اقدام کردم. همه مدارکم و ساپورت مالیم هم اوکی بود. اما آفیسر خیلی رک و راست گفت "چون برای شما از طریق مهاجرت خانوادگی اقدام شده، و این اقدام برای اقامت دایمی هست و ویزای دانشجویی، موقتی پس یعنی شما قصد دارید اونجا بمونید و ویزای موقت دانشجویی بهت تعلق نمی گیره!!"
اما گذشته از این، اگر هم از این زاویه نخوان ایراد بگیرن، باید شرایط مناسبی برای ویزای دانشویی داشته باشن.
یعنی حتا اگر کسی رو هم آمریکا نداشته باشن، باید مدرک از دانشگاه معتبر و مقاله داشته باشن به اضافه اینکه دانشگاهی که پذیرش گرفته از دانشگاه های درجه 1 باشه. روزی که من اقدام کردم خیلی از بچه ها رو رد کردند چون دانشگاهی که پذیرش داشتند خوب نبوده یا ساپورت مالی نداشتند!
Doctor of Audiology Student