(2013-10-29 ساعت 13:49)azadehjjaberi نوشته:(2013-10-29 ساعت 13:42)abiha نوشته:چه جالب منم موردم خیلی شبیه شماست،میشه بگید افیسر چی پرسید ازتون؟شما پذیرش با فاند داشتین که دیفر کرده بودین؟؟(2013-10-29 ساعت 13:05)میما نوشته:(2013-10-29 ساعت 12:40)abiha نوشته: سلامممم دوستان عزيزمم!من با كلي خبر هاي خوب اومدم!امروز من شماره ٧ بودم و سفارت تا من به همه ويزا يك ضرب داد!كليييي انرژي مثبت براي همتونن!تبریک می گم بهتون، میشه راجع به شرایطون از جمله وضعیت سربازی اینکه آیا مدرک بالاتر از لیسانس هستین یا خیر ما رو مطلع کنین؟
ممنونم!بله حتماً.من مجردم،خانم..با مدرك فوق ليسانس و كار خصوصي..و جالبه كه ازم پرسيدن شما پذيرش گرفتيد،گفتم بله اول قرار بود به صورت دانشجويي اقدام كنم.من در خدمتم اگه هر كسي سوال داشت.و اينكه واقعاً ممنونم ازمهاجرسرا..همه چيز خيلي عالي شفاف سازي مي شه..هيچ جايي نبود كه اطلاعي نداشته باشم از تجربه هاي دوستاي عزيزم..راستي لبخند يادتون نره!
بله،من تقريباً نصف فاند داشتم كه وقتي نتايج اومد ديفرش كردم.
ازم پرسيد كارت چيه؟
كجا مي ري؟
و گفت تو قبلاً واسه ويزا دانشجويي اقدام كرده بودي؟! با تعجب پرسيد..گفتم بله،من داشتم ميو مدم واسه اينتر ويو كه نتايج اعلام شد،الانم ديفر كردم به نكست سمستر..من احساس مي كنم خوب بود اين جريان..اينكه بدونن برنامت مشخصه..عزيزم سوالي داشتي من در خدمتم