کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین شغل من پس از ورود به آمریکا چی بود؟
(2013-11-01 ساعت 22:23)ITGuy نوشته:  در رابطه با حرفای این رفیقمون در باره پرستاری:
اگه واسه عشقتون به یک رشته خاص میخواید برید مدرسه که هیچ ولی اگه واسه این که کار و درامد بیشتر داشت باشید میخواید دوره آی‌ چیزی بگذرونید
واقعا یکی‌ از بهترین کارآیی که میتونید برای خودتون بکنید اینه که دوره پرستاری و یا تکنیسین داروخونه بخونید.
توصیه می‌‌کنم که کلا دنبال CNA نرید. دوره خیلی‌ کوتاه و نهایتاً دو ماه داره ولی اصلا کار جالبی‌ نیست.

یه مدرکی‌ هست به اسم RN که مخفف Registered Nurse هست
این مدرک دو نوع داره، دو ساله و چهار ساله
در هر دو صورت پرستار رسمی‌ میشید و هم کار براش خیلی‌ خیلی‌ زیاده و هم حقوقش خوب و هم شغل خیلی‌ خیلی‌ دارای احترامیه
تکنیسین داروخونه Pharmacy Technician هم شغل خیلی‌ خوبی‌ه، و هم دوره ‌اش کوتاهه هم کارش تمیز و درست حسابیه. همونتور که این دوستمون هم گفت می‌‌تونید اول از کار کردن در جاهای مثل Walmart شروع کنید تا کم کم سابق کاری جامعه می‌‌کنید و میتونید تو آزمایش گاه‌ها و شرکتای دیگه کار بهتر بگیرید.

ممنون از اطلاعات مفیدی که دادید اما من یه سوال داشتم:
آیا این دوره های 2 ساله برای رشته های دیگه هم هست؟ مم مهندسی شیمی خوندم و همسرم متالوژی ...دوست داریم توی زمینه مرتبط با رشتمون دوره ای ببیبنم و کار کنیم و کم کم پبشرفت کنیم .....آبا سایتی می شناسید که دوره های 1- 2 ساله را معرفی کنه؟
ممنون
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: azar1348 ، soli asali

پیام‌های این موضوع
RE: اولین شغل من پس از ورود به آمریکا چی بود؟ - توسط rastashah - 2013-11-05 ساعت 01:25

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان