(2013-11-05 ساعت 03:04)Saeedv13 نوشته:(2013-11-05 ساعت 02:37)yami نوشته: من کلا ویزا و مستر و دیسکاور داشتم، میخواستم کلکسیونم کامل بشه و آمریکن اکسپرس هم داشته باشم حالا از هر نوعش!! تحقیقاتم هم به آنجا ختم شد که به این راحتی ها نمیده. خلاصه اونقدر به روشهایی که قید کردم اینجا با کارتام بازی کردم که آخرش اسکورم وقتی به نزدیکهای 800 رسید تقاضا دادم و گرفتم. البته بعدش چون چند تا کارت از قبل داشتم مثل استیت فارم و والمارت و بیل می لیتر و آمازون و اینجور چیزا که دیگه لازم نداشتم همشونو یک جا بستم و در عرض دو سه روز کردیت اسکورم با کله اومد نزدیکهای هفتصد! البته عین خیالم نبود، دیگه کارم رو کرده بودممن چند روز پیش بنا به توصیه یک بنده خدایی می خواستم کردیت کارت ایرلاین یونایتد رو بگیرم. از داخل سایت یونایتد وصل شد به بانک Chase. بعد 3 روز هم Chase نامه فرستادند که کردیت هیستوریت رو چک کردیم و شما مدت زیادی نیست که حساب باز کردی. بنابراین شرمنده بهت نمیدیم
الانم طرفهای 750 یا 770 هست. گفتم که هر کدام از این سایتها یک رقمی میدن حتی یکیش برام 680 نشون میده!. اگر رعایت این 30 درصد کردیت اینقدر در هیستوری تاثیر داشته باشه بهتر نیست چند تا کردیت کارت داشته باشیم و از هر کدوم فقط 30 درصدش رو در هر دوره استفاده کنیم؟
همانطور که قبلا عرض کردم، کاملا طبیعی هست که این کارتهای شرکتی از طرف بانکها صادر بشه، چون مثلا والمارت یا یونایتدایرلاین که صندوخ غرض الحسنه نداره که به مردم وام بده! انگاری یک قراردادی هست بین بانک و اون شرکت که بانک با دادن کردیت یا همان وام به زبان خودمون مشتری رو بکشونه به بیزنس اون شرکت و اون شرکت هم با دادن امتیاز خاص به دارندگان کارت هم خودش سود کنه هم بانک.
شما باید قبل از اقدام کاملا تحقیق میکردین. من نمیدونم سابقه کردیت شما چطوره اما از ع رول او د تامب! اولا بین هر تقاضا برای کارت بین سه تا 4 ماه فاصله بذارین. چون تاثیر منفی این رد شدنها بیشتر هم میشه.
ثانیا تحقیق بکنین ببینین اصلا این کارت رو به کسی با وضعیت کردیت شما میدن یا نه. من خیلی کارتها بود که دوست داشتم که حتی حاضر بودم آنوال فی شم بدم ولی دیدم حداقل باید هشتصد باشه اسکورت تا بگیری. البته شرکت هیچ وقت این رقمها رو نمیذاره ولی تو بعضی سایتها با توجه به آماری که از بین متقاضیان میگیرن که کی گرفته کی نتونسته بگیره این چیزها هست.
مخصوصا مهمتر از اسکور برای ما تازه واردهای غیر سیتیزن سابقه کردیت هست و شغل تمام وقت دائمی. بدون اینا بهترین کردیت اسکورم داشته باشی بازم یک جای کار میلنگه.
قریب به اتفاق جوابهای ردی که من تا حالا گرفتم (از خانمها منظورم نیست ها!!) بخاطر کوتاه بودن کردیت هیستوری من در آمریکا بوده. به زبان بی زبان میگن، بذار مهر ویزات خشک بشه بعد بهت اعتماد کنیم و پول بدیم!! مگه تو همون ایرانت بهت وام به این راحتی میدادن؟ نه، پس برو صبر کن صبر!! ... و اینگونه شد که من انسان صبوری شدم!
در ضمن به حرف هر کسی هم اپلای نکن!! مردم گاها این کارها رو میکنن که ببینن مثلا اگه تو گرفتی یا خودش یا داداشش یا رفیق فابریکش بگه که فلانی در وضعیت تو بود و اپلای کرد گرفت! تو هم اپلای کن یا بیخیال سخته نمیده!