2013-11-06 ساعت 08:15
(2013-11-04 ساعت 01:53)H Pier نوشته:(2013-11-03 ساعت 03:36)elima1980 نوشته: امتحان زبان خیلی ساده گرامررایتینگ .وسطح زیان تعیین میشه وازابتدابراساس سطح تعیین شده کلاسهای زبان برای شما مشخص میشه بعدازچندترم شمامجازبه انتخاب واحددررشته موردنظرخودتون هستید.بیشتردوستان که من میبینم کتابهاشون گرامرتدریس میشه البته شماناخودآگاه درمحیطی هستیدکه یک کلاس لیستنینگ واسپیکینگ بزرگ وتمام آنچه یادمیگیریداستفاده میکنید
الیما جان 2 تا سوال.
1) اول اینکه آیا میدانید که واقعا کالج اونجا یا هرجای دیگه به تایید وزارت امور خارجه و دادگستری ایران حساس است یا نه؟ چون هرچی فکر کردم این 2 چه ربطی میتونه به دانشگاهها یا کالج اونجا داشته باشه به دلیل قانع کننده نرسیدم.
2) شما فرمودین که بعد از چندترم شما مجازبه انتخاب واحد در رشته مورد نظر خودتون هستید... آیا مجاز به انتخاب رشته های فنی مثل برق و الکترونیک که من لیسانس آن را در ایران دارم خواهیم بود و میشه اونجا هم این رشته و گرایش رو خوند؟ یا این کار منطقی نیست؟
ممنون از پاسخی که میدین و وقتی که میزارین.
ریزنمرات ومدرک ترجمه بشه.
من مدارکم مهردادگستری ووزارت خارجه نداشت .
شما هررشته ای که بهش فایننشیال تعلق بگیره میتونی انتخاب کنی درموردرشته برق اطلاعاتی ندارم .درخود سایت که درپست قبلی اعلام کردم قسمتی وجودداره که میتونیدبصورت آنلاین با کارمندهای دانشگاه گفتگو کنید وازشون سوالهای موردنظرتون بپرسیدالبته باید تایم زمانی درنظرداشته باشید.خودسایت دانشگاه مطالعه کنید واطلاعات لازم وصحیح ازاونجا بدست بیارید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس