با سلام خدمت دوستان عزیزم...کم کم داشتم نگران می شدم که نکنه این تاپیک تار عنکبوت ببنده.بد جوری معتادش شدم. غرض از مزاحمت، همانطور که قبلا" اشاره کردم چون آزانس ها هیچ تخفیفی در مورد قیمت بلیط هواپیما و ویزا نمیتونن یا می تونن ولی نمیدن ، تصمیم گرفتیم هتل به انتخاب خودمون باشه و ترجیح دادیم تا جایی که ممکنه به سمت هتل هایی که با آزانس های ایران قرارداد می بندند نریم ! خیلی سایت های مختلف هست که میتونه مارو در انتخاب هتل کمک کنه مثل booking.comکه آفرهای بسیارمناسبی میده (البته همشون آفر دارن ).باور کنید تقریبا"به همان قیمت آزانس در میاد فقط میمونه مساله ی کریدیت کارت که سایت بازار گردی و آقای عالمیان کمکتون می کنه. به خاطر این که استرس سفارتو نداشته باشیم از جمعه تا دوشنبه ابوظبی هستیم و به مدیکال ابوظبی هم میرویم که خوشبختانه ارزانتر است!دوشنبه بعد از مصاحبه به دوبی میرویم تا پنج شنبه که به ایران برمی گردیم ( حالا یا با دستان پر یا خالی ).فقط اقاقیا جان بگو عکس جدید بگیرم یا نه؟ به هر حال مال 6 ماه پیشه.ولی اینطور که شنیدم اگه نقص مدارک ارسالی داشته باشیم انتهای نامه ی دوم ذکر می کردند، درسته؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤