2013-11-16 ساعت 15:00
(2013-11-16 ساعت 14:07)ghafari88 نوشته:(2013-11-16 ساعت 13:56)artam2 نوشته:(2013-11-16 ساعت 12:46)ghafari88 نوشته:(2013-11-16 ساعت 12:33)artam2 نوشته: دوستان
يك موضوع خيلي خيلي مهم
در مورد سيم كارت اتصالات فكر مي كنم دوستان اشتباه مي كنند،ما از فرودگاه دبي 50 درهم داديم و يك سيم كارت گرفتيم بعد از ٣ ساعت فعال شد باهاش يك بار تماس گرفتيم و وقتي شارژ را چك كرديم نوشته بود ٠ درهم ولي بعد متوجه شديم كه بايد سيم كارت را فعال كنيم از روي همان قبضي كه موقع خريد بهمون دادند سيم كارت را شارژ كرديم و فكر مي كنم حدود ٥٠ درهم شارژ شد كه الان حدود ٢٠ درهمه باقيمانده با وجود اين كه تماس داخلي زياد داشتيم و حتي ٣ بار با ايران و ١ بار با آلمان تماس داشتيم و مطلب ديگه اين كه در فرودگاه سيم كارت ٤٠ درهمي نداشتند فقط ٢٥ -٥٠ و .... و البته اينترنت هم داشت فكر كنم ٢٠٠ مگا بايت
artam جان شما کی گرفتید سیم کارت رو؟
ما از اون باجه اتصالات بغل صرافی توی فرودگاه خریدیم. البته بعد که می خرید می پرسه که می خواید شارژ کنید که بعضی از دوستان می گن بله و اون هم معمولا ده درهم شارژ می کنه. سیم کارتش هم روش نوشته Wasel!
احتمالا همون ده درهم رو شارژ کرده براتون و توی همون تماس اول تموم شده چون واقعا هزینه تماس بالاست. در کل ما بدون اینکه بخوایم توی فرودگاه شارژش کنیم برامون فعال بود. تازه نه یک سیم کارت! .. سه تاااااا!
ضمناً شارژهاش داخل شهر زیر 25 درهم نیست شارژ بعدی میشه 50 درهم. شاید منظورشون این بوده.
عمو غفاري عزيز منظورم اين بود كه ٥٠ درهم داديم سيم كارت را خريديم و ٥٠ درهم هم شارژ داشتيم ولي بايد از روي قبضي كه بهمون دادند آن را فعال مي كرديم چون شما فرموديد كه سيم كارتتون ٥درهم شارژ داشته، البته فكر كنم يا من منظور شما را متوجه نشدم و يا شما منظور من را درست متوجه نشديد
چی بگم والا! ... در کل ده درهم اختلافشه که ما کمتر دادیم!![]()
من اينجور متوجه شدم كه شما ٤٠ درهم داديد سيم كارت را خريديد و كلاً ٥ درهم شارژ داشته ،بگذريم

کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)