2013-11-18 ساعت 10:01
(2013-11-17 ساعت 09:27)mamal shrazy نوشته: دوست خوبم سلام . از اینکه دست یاری بسویم دراز می کنید ممنونم صفحات شهر هیوستون را زیر رو کردم اکثرا مینالن طوری که آدم فکر می کنه همشونو به اسارت بردن .توی ایران که هستن همه طوری صحبت می کنند که آدم فکر می کنه آمریکا آخر بهشته . خوب داداش ای گلم اگه مسائلی را که این عزیزان به این سختی مطرح می کنند ایران که آخر بهشت می شه ؟ من که تو ایران چیزی کم و کسر ندارم و یه دل دارم که به اندازه دنیا بزرگه و همه را هم خوب می بینم با همه تیپ آدم از نظر شخصیتی و مالی و اخلاقی و سطح تحصیلی و حتی مذهبی هم سازگار هستم و بقول پدرم که بهم میگه تو مثل خاکشیر هسی که با هر صلیقه ای میسازی . به نظر شما که حالا شانسی یه ویزا گیرمن اومده من میتونم تو این شهر هیوستون بمونم یه دوری بزنیم یا ایکه از اولش مقصدمو عوضش کنم ؟ و به نظر شما من که مجردم و مشکل مالی هم ندارم می تونم برا مدت زمان کوتاهی تا مدارکام بدستم برسه یه جای یه خوابی رو موقت اجاره کنم یا ایکه اجاره یکساله باید بدم؟ و اگه اجاره کردم باید وسایل و تلفنو برقشم خودم بخرم ؟ راستی یه چیزه جالب که خوندم ایه که آدم خودش باید برای خونه اجاره ایش برق بخره چرا ؟ مگه آپارتماناشون مثل ایران برق نداره ؟ و اداره برقشون مگه مثل ایران نیست که طرف میگه من رفتم از یه شرکت برق خریدم ؟ در ضمن من که معلوم نیست بمونم یا کنه برا ماشین اگه بخرم بهتره یا که مثل امارات اجاره کنم؟ بهر حال ما که باید یه سری بیایم آمریکا می خواستیم که گول نخوریم . فقط اگه امکانش براتون هست و خودتونم کاکام اونجا زندگی می کنی یه مضنه ای از نرخ اجاره آپارتمان یه خوابه که برق داشته باشه تلفن داشته باشه آب داشته باشه و وسائلای که داره داخلش چیه و همچنین در رابطه با ماشین یه اطلا عاتی به ای کاکای کوچیکتون بدین تا بتونم زودی فکرامو جمو جور کنم و بیام . چاکرتونیم کاکوهاشما که میگی صفحه ها رو زیر و رو کردی. من در مورد انتخاب کردن یا نکردن هیوستون نظری نمیتونم بدم. اما واسه خونه اجاره کردن یا مدارک شاغل بودن ازت میخوان یا ضامن. یا هم اجاره پیش. البته تا جایی که من دیدم هر مجتمعی یه مشت قانون واسه خودش داره. یکی گزارش بانک رو قبول داره یکی نه. یکی یه دونه چک حقوقی میخواد یکی سه تا و ....
برق هم باید جدا گرفته باشه. نه مثه ایران نیست. خودت باید شرکت برق رو پیدا کنی و بگیری.
ماشین هم به نظر من خریدنش بهتره. البته من در مورد اجاره کردن جیزی نشنیدم.
نرخ آپارتمان واسه یک خواب از حدود 600 شروع میشه به بالا. معمولن هم توی خونه ها یخچال و گاز و ماشین ظرفشویی هست. بعضیا مایکروفر و چیزهای دیگه هم دارن. تلفن و ماهواره و اینا هم جدا باید باشه. البته من از یک نفر شنیدم که یک خونه با همه این مخلفات اجاره کردن. دو خوابه و ماهی 2000 تا.