2010-04-17 ساعت 21:21
(2010-04-17 ساعت 11:31)amirhessam نوشته:برای دریافت کلیرنس یک بازه زمانی میگذارند که شما میتوانید هماهنگ کنید(2010-04-16 ساعت 20:31)اریو نوشته:متشکرم از راهنمائی ات(2010-04-16 ساعت 16:17)amirhessam نوشته: سلامسلام
من بعنوان برنده اصلي بهمراه همسر و يكي از فرزندانم قرار است ارديبهشت ماه به تركيه بريم. نمي دونم پس از گرفتن ويزا آيا بايستي هر سه با هم وارد آمريكا بشيم يا مي تونيم جداگانه و در زمانهاي متفاوت به آمريكا بريم. چون شنيده ام ويزاي اصلي و نهائي را در فرودگاه آمريكا ميدن و آنجا اگر همه با هم نباشند اجازه ورود نمي دهند. لطفا ً راهنمائي كنين.
من برنده اصلی بودم و شهریور امدم امریکا و خانواده من مهر و بسیار کار
منطقی است که شما ابتدا تنها بیایید و شرایط را برای زندگی اماده کنید.
مخصوصا اگر بچه دارید.
منظور از ویزای نهایی را نفهمیدم.
موفق باشید
پس شما خودتان این کار را کرده اید خیالم راحت شد چون عده ای فقط شنیده اند و زیاد نمی شود به حرفشان اطمینان کرد. ضمنا آیا باید پس از آمدن کلیرنس هریک از افراد خانواده خودشان به سفارت مراجعه کنند و ویزا را بگیرند یا می تواند یکی از آنها ویزای دیگران را بگیرد منظورم این است که چون زمان کلیرنس قابل پیش بینی نیست و ممکن است حتی ماهها طول بکشد همه افراد در ترکیه نمانند ؟
متشکرم
که با هم بروید2-من وقتی ترکیه بودم پرسیدم و گفتند میشود که یکی از خانواده بیاید و برای دیگران را هم بگیرد.3- در مورد خود ما به من که ویزا همون جا دادن اما همسر من بعدا خودشان شخصا رفت و گرفت
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز