2013-11-23 ساعت 09:58
(2013-11-23 ساعت 01:40)elima1980 نوشته: با سپاس از اطلاعات مفیدی که راجع به این موضوع نوشتید من هم کنجکاوشدم که راجع به این موضوع مطلبی بخونم راستش من به اندازه ای که ازمصرف نوشابه های گازدارومضرات اوون برای مردم اینجا نگران هستم برای این خبرشما احساس ترس نمیکنم.چون وقتی صبح وظهروشب مردم درحال نوشابه خوردن میبینم حالم به شدت ازنوشابه به هم میخوره وباخودم فکرمیکنم که این افرادبعدها با چه عوارضی ازپوکی استخوان وبیماریهای مختلف سروکارخواهندداشت.زندگی درآمریکا یک نکته رابه خوبی به همه آموزش خواهدداداوون هم اینکه قدرامروزرو بدانیدکه فرداهنوزنیامده ودیروز گذشته.احساس من اینه که اینجازندگی درزمان حال جریان داره وگذشته وفردایی وجودنداره.به همین دلیل اصلا نگرانی راجع به این اتفاقات درآینده ندارم .هرچندکه مطمن هستم که دولت آمریکا وسیاستمداران اون وسرمایه داران وافراد با نفوذ فرزندامامزاده نیستندوخیلی دلشون به حال ملت نمیسوزه ودرسته که قانون سخت ومحکمی اینجا جریان داره اما با این حال راههای رسیدن به بی قانونی به اندازه نفوس بشر که فرصت طلبان همیشه ازاوون بهره بردند.
در مورد نوشابه.. برداشت من این است که شرایط یک زندگی مصرفی و عدم فرصت مطالعه درباره این نوع مضرات باعث می شود که انسانها نسبت به مسائل اطرافشون بی توجه باشند مخصوصا شرایط زندگی مصرفی که همراه به کارکردن دائم در آمریکاست این مورد را تشدید میکنه. در مورد امروز فردا و آینده هم به قول معروف:
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift
موفق و پیروز باشین..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.