(2010-04-19 ساعت 23:56)گاتا نوشته: دوست عزیز جوان134. با تشکر از سفرنامه خوبت. به نظر من ریسک نکن و برای دریافت ویزای همسر و فرزندتان به موقع اقدام کن. این روزگار قابل پیش بینی نیست.ممنون گاتا جان ، روزگار رو كه قبول دارم . روزگار غريبيست گاتا جان روزگار غريبيست ، گرين كارت را در پستوي خانه نهان بايد كرد.

اما فوقش ول مي شه ديگه ، درسته؟ خوب بشه. من نظرم اينه كه اگه خدا بخواد كسي رو وارد آمريكا كنه، حتماً مي رسوندش و همراهيش مي كنه و تمام مانع ها رو جلو پاش بر مي داره. ولي امان از روزي كه نخواد! حتي اگه باراك هم دعوت نامه سفارشي بفرسته و سوار هواپيما هم بشيم و بر فراز آسمان آمريكا هم قرار بگيريم و او نخواد و صلاح ما در اين كار نباشه ممكنه حتي در لحظه فرود با يه حادثه يا ديپورت در فرودگاه به مقصد نرسيم ، البته اين دليل نمي شه كه ما فكر و تلاش نكنيم و انسان بايد از تمام نيروي تعقل و تفكر و تلاشش استفاده كنه و جاي اي كاش و چه خوب مي شد اگر رو واسه خودش نذاره .
يادمه يه مسابقه تو راديو استاني در خصوص ارائه بهترين جمله با چه خوب مي شد اگر ..... برگذار شد، اين جمله رو شانسي فرستادم اول شد.
"چه خوب مي شد اگر نيازي نبود بگوييم چه خوب مي شد اگر ! و زماني خوب مي شود كه همه چه خوب مي شد اگر ها ،خوب شده باشند يعني هنگامي كه انسانها با فكر و تدبير و مشاوره و تلاش رو به آينده حركت كنند"
كه در اينجا سايت مهاجر سرا بهترين و ايده آل ترين متود براي مشاوره دادن و مشاوره گرفتنه و قطعاً انرزي مثبتش از طريق همه بچه هاي مهاجر سرا به بانيان و گردانندگان اين سايت منتقل خواهد شد
به هر حال كسي كه اراده كرده ما رو به آمريكا برسونه قطعاً سر قولش هست و واسه اراده خودش ارزش قائله. حالا با يه كم مهك زدن بنده اش!
گر نگه دار من آن است كه من مي دانم
كاربران را به سر انجام خوشي مي راند.
( كاربران=كاربران سايت مهاجرسرا)