2013-12-15 ساعت 01:30
(2013-12-14 ساعت 21:11)Saeedv13 نوشته:(2013-12-14 ساعت 14:22)سانازی نوشته: ...راستش من که پارسال رفته بودم ویزای نامزدی رد شدم اگه اطلاع داشته باشین و دوباره ازدواجی اقدام کردیم به خاطر اینکه خیلی سخت گذشت برام اونجا رو دوست ندارم خاطرش خوب نیست برام حالا اونجا فامیل هم داریم و زبانشم کامل بلدم و زبان انگلیسیم به خوبیه ترکی نیست.نمیدونم از لحاظ اشنایی به شهر زبان راحتم ولی به قول یکی از دوستان برم ارمنستان یا ابوظبی مشکل و استرس جای تازه هم خودش یه چیزه دیگس.حالا اگر خاطره خوشی نداری یه چیزی. ولی برای مصاحبه رفتن و یک هفته اقامت توریستی در هر کشوری ارتباط زبانی برقرار نکردن خیلی هم اهمیت نداره. آنکارا شلوغتر از بقیه هست ولی سالهاست که با ایرانی ها مصاحبه می کنن و به نظرم خیلی حرفه ای تر از ایروان هستند. اون جدول هم از منتظرسرای لاتاری ها گرفته شده بود و برای کیس های لاتاری بود.
من فقط نظر خواستم از کسایی که اطلاعی دارن.عمو سعیید اخه یه زمونی امار میگرفتین جدولی بود که نشون میداد ارمنستان نسبت به 2 سفارته دیگه خلوتره.الان این امارو دیگه نداریم؟من تایپکای دیگه خیلی وقته سر نزدم.
من دو بار آنکارا رفتم. الانم آمریکام. بین خودمون باشه. حقیقتش من یک دهم سر زندگی و شادی و شعف ترک ها تو آنکارا رو اینجا ندیدم. خیلی بهم خوش گذشت. اگر عمری به دنیا بود و جیبم پر پول حتماً یه روزی به آنکارا بر می گردم. با همه این حرفها اگر شما مطمئنی که تغییر محل مصاحبه تاخیری در پروسه ات بوجود نمیاره همه این حرف ها رو نشنیده بگیر و لحظه ای تردید نداشته باش. موفق باشی.
ساناز جان بنده هم در تکمیل فرمایش عمو سعید میگم که یک هفته اصلن زمانی نیست که شما انقدر بخوای خودتو نگرانش کنی .
و اینکه مصاحبه فرقی نمیکنه کدوم سفارت انجام بشه بیشتر بستگی به شانس و تکمیل بودن مدارکت داره .
تو تاپیک کلیرنس الی از عید تا حالا منتظره و ابوظبی بوده در حالی که خیلیا از ابوظبی یه ضرب گرفتن .
پس هیچ چیز قطعی نیست .
امیدوارم موفق باشی .
CR1