2013-12-25 ساعت 15:44
(2013-12-24 ساعت 01:23)itex نوشته: تبریک به امیر عزیز که بعد 293 روز کلیر شد. خیلی خوبه که هر هفته حداقل یکی از بچه ها کلیر میشه.
خیلی بعیده تا آخر سال شماره جدیدی اعلام کنن ولی ما کماکان امیدمون رو از دست نمیدیم چون: "امید برای ما یک انتخاب نیست یک اجباره"
بچه ها سلام
من f2a هستم و تو دسامبر مصاحبه ام بود. اول پاسپورتم رو گرفتن که ویزا بدن ولی بعد که یک سری عکس و ایمیل دو نفر رو خواستن نشون دادم گفتن که مشکلی نیست و ok سه روز بعد زنگ زدن که بیا پاسپورتت رو بگیر همه چیز ok و پروسه اداری رو طی می کنه 2-3 ماه آینده اسمت رو تو سایت چک کن و بیا!!!!!!!!! دارم دیووونه میشم! یعنی چی؟ چقدر باید منتظر باشم؟!!! 2-3 ماه که عمرا درست بشه!!!! من دیگه واقعا بعد 2 سال و اندی!!!! دوری فکر کردم کارم درست شده!!! باز هم تنهام :,(((((((((
میشه بگید تا کی دیگه باید صبر کنم؟ 20 روز ارمنستان معطل تصمیم گیری مسخره اینا بودم آخرش هم این!!!!!
حتی همسرم از امریکا بهشون ایمیل زد و گفت چقدر باید بمونم اونجا اولش گفتن اگه سختشه بیاد پاسش رو بگیره ولی 2 روزه باید برگرده که ویزا صادر بشه!!! بعد که من موندم بعد یک هفته زنگ زدن و اون برگه آبی کوفتی رو ضربدر زدن برای مراحل اداری!!!!