کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-12-27 ساعت 22:58)Prometheus نوشته:  
(2013-12-22 ساعت 20:03)rainyboy نوشته:  
(2013-12-22 ساعت 19:42)Prometheus نوشته:  سلام دوستان.
آقا من و همسرم دو نفریم داریم میریم واسه مصاحبه تو ایروان. به دکتر کریستین ایمل زدیم که وقت مدیکال بگیریم بهمون گفته روز قبل مصاحبه بیاید! حالا من مشکلم اینه که یک روز واسه معاینات پزشکی دو نفر کافیه؟؟؟ نکنه دکتر وقتشو اشتباه گفته باشه؟
اگر به هر دلیلی نتیجه ی معاینات تا روز مصاحبه آماده نشه اونوقت چی میشه؟؟ چه بلایی سرمون میاد؟؟؟؟Sad

فک کنم خودشون حواسشون هست به این چیزا اخه به من ۴ روز قبل از مصاحبه داد وقت و گفت چون میخوره به شنبه یک شنبه اینجوری بهتره با وجودی که یه نفرم. پس حتما آماده میشه که گفته Shy

ممنون. انشالله که همه چی خوب پیش بره. اتفاقا من هم اوایل فوریه مصاحبه دارم.Wink

دوستان توی خود سایت سفارت نوشته دکتر کریستین روزهای زوج و دکتر انوش روزهای فرد هستن.
با توجه به روز مصاحبه تون دو روز قبل وقت بگیرین از دکتر. مثلا اگر 4 شنبه وقت مصاحبه س دوشنبه بگیرین که می شه دکتر کریستین. اگر مثلا پنجشنبه س ، سه شنبه وقت بگیرین که می شه دکتر انوش.
قطعا یک روزه جواب آزمایشاتتون حاضر نمی شه واین جز استرس و اعصاب خوردی هیچی نداره. یک ایمیل زدن و گرفتن وقت زمانی نمی بره...
تشکر کنندگان: aghaghia ، hamid_fs3 ، ojee ، nedaba

پیام‌های این موضوع
RE: گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی - توسط Natasha9 - 2013-12-28 ساعت 06:18

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان