(2010-04-23 ساعت 15:53)sh-b نوشته:درسته.(2010-04-23 ساعت 12:50)sib 24 نوشته: [quote='mina_s' pid='45380' dateline='1272006546']
اااا sib24 عزیز وقتی گفته 6 ماه بیشتر از تاریخ عکس نگذشته باشه اگه همون عکس اولی رو بفرستیم که 1 سال و خورده ای ازش گذشته. یعنی عکس جدید بفرستیم ایراد داره؟
شما موقع ثبت نام در لاتاری یه عکس فرستادید.با اون عکس کاری ندارند.با عکسی که در نامه اول بعد از قبولی فرستادید کار دارند و درنامه دوم بایدعکس نامه اول باشد.انقدر سخت نگیرید انقدرها هم گیر نمیدن.بازم اگه میترسید عکس مجدد بگیرید ولی پست نکنید و با خودتون ببرید سفارت اگر از شما ایراد گرفتن که بعید میدونم. همون لحظه عکس جدیدتون را نشان دهید.من خودم فاصله نامه اول و دومم 6 ماه بود و با یه عکس بودم و اشکالی پیش نیومد.
سلام دوست عزیز اینجوری که شما گفتین که حتما باید عکسهای نامه اول رو بفرستن دوستامون توی نامه دوم. قطعا یک سری از دوستامون دلهوره میگیرتشون
من خودم عکس نامه اولم یه شکل بود برای نامه دومم عکس جدید فرستادم خدارو شکرم هیچ مشکلی پیش نیومد و براحتی ویزامم گرفتم
در ادامه هم باید بگم برای کسانی که هنوز مصاحبه نرفتن از فرستادن نامه اول 6 ماه گذشته پس نیاز به عکس جدید هست.
گاهی هم اتفاق افتاده که افیسر عکس رو تایید نکرده( مواقعی که مثلا گوش فرد معلوم نبوده و ...) و فرد رو فرستادن عکاسی نزدیک سفارت و عکس گرفته! پس این جمله صحیح نیست که اونها با عکسی که در فرم اول فرستادیم کار دارن.
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه