2014-01-06 ساعت 10:13
(2014-01-05 ساعت 16:00)rastashah نوشته:(2014-01-03 ساعت 01:52)Saeedv13 نوشته:(2014-01-02 ساعت 16:05)rastashah نوشته: دوستان ما دوشنبه آنکارا مصاحبه داریم و با توجه به اینکه یه بچه کوچیک داریم و یکشنبه هم مطب دکتر تعطیله کی باید اونجا باشیم که جواب مدیکالمون در کمترین زمان انجام بشه ؟(2014-01-03 ساعت 00:25)amjad نوشته: از اونجائی که اونگان تو سایتش گفته خانواده های دارای فرزند چهار روز زمان لازم دارن برای آماده شدن جواب آزمایش سل ، بعید پاسخ ایمیلی رو بدنتا جایی که یادمه اگر سن بچه بین 2 تا 15 سال باشه باید تست توبرکولین یا همون سل انجام بدین و برای مشخص شدن نتایج تست هم 4 روز زمان لازم هست. باید برای اطمینان سایت دکتر یعنی http://www.doctorun.com رو چک کنید. من نمی دونم چرا نمی تونم سایتش رو باز کنم! وقت گرفتن از دکتر هم در داخل وبسایت خودش و یک ماه پیش از مدت زمان مورد نظر برای مدیکال انجام می شد.
ممنون دوست عزیز دکتر اونگان جواب ایمیلمو نداده ...
یکی از آژانس ها پیشنهاد داد 5 شنبه با ماهان برم و وقت دکتر رو هم 5 شنبه بگیرم و جواب مدیکال رو دوشنبه بعد از مصاحبه ببرم سفارت که 2 روز کمتر آنکارا هستیم و یهد500-600 تومن هزینه ها مون کمتر میشه.....نمی دونم اینجوری مشکلی پیش نمی آد؟
سلام دوست من. به نظر من شما باید فکر اینم باشی که ممکنه پرواز تاخیر داشته باشه. مثلا پرواز ما 4 ساعت تاخیر داشت
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب
اولین سفر به us : **
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب

اولین سفر به us : **