2014-01-06 ساعت 13:37
سلام دوستان ، ما هم 22 دسامبر وارد سیاتل شدیم و فرداش به دفتر سوشیال مراجعه کردیم که درخواستمون و ثبت کردند و گفتند تا دو هفته آینده سوشیال کد ارسال می شود، فقط دو نکته را متذکر شوم البته شاید قبلا دوستان دیگری اشاره کرده باشند اول اینکه بدون داشتن کردیت کارت که آن هم بدون داشتن سوشیال کد گرفتنش غیر ممکن است و حتی اگر سوشیال هم داشته باشید حدود یک هفته ای صدورش بعد از درخواست طول می کشد عملا هیچ کاری نمی شه کرد حتی هتلم را هم به سختی می شود گرفت و ماشین هم نمی شه کرایه کرد قابل توجه دوستانی که مثل ما به شهری می روند که کسی را آنجا ندارند ، دوم اینکه با توجه به شرایط کاری ما در ایران ما 3 ژانویه برگشتیم ، در زمان ورود چون مبلغی که همراه داشتیم بیشتر از 10000 دلار بود اظهار کردیم و در زمان بازگشت به ایران زمانی که در مرحله سوار شدن به هواپیما بودیم و طی کردن تونل که به در هواپیما ختم می شود تعداد پلیس آنجا بودند که جلوی من را گرفتند و خواستند پاسپورتم را ببینند من که خیلی هول شده بودم همسرم که جلوتر از من حرکت می کرد صدا کردم خلاصه آنها مارا کشیدند داخل یک راهرو که چقدر پول همراه دارید همسرم گفت حدود ده هزار دلار و آفیسر تاکید می کرد که دقیق اعلام کنید و سپس فرمی را نشان داد که ایا این فرم را پر کرده اید خلاصه خواست که پول های ما را ببیند پول ها را از ما گرفت و گذاشت زمین و شروع کرد به شمارش حتی 20 دلار و یا مبالغ کمتر را نیز شمارش می کرد سپس سوال می کرد جای دیگر پول ندارید در کیف و غیره همسرم گفت همه پول ما همین است می خواهید ما را بگردید که دیگر قانع شد از نسبت من و همسرم سوال کرد از شغل من و شغل همسرم و چه جوری ویزا گرفتیم در سیاتل کجا ساکن بودیم و در نهایت از ما خواست فرمی را که پر کرده بود و مبلغ دلار همراه که ده هزار و سیصد دلار بود را امضاء کنیم و همین طور اگر آدرسی در آمریکا داریم ذکر کنیم که ما گفتیم نداریم و آدرس ایران را از ما خواست و یکسری از اطلاعات ما را از روی ویزا در آن فرم وارد کرد و نهایت به ما گفت که در زمان خروج از آمریکا اگر بیشتر از ده هزار دلار خارج میکنید حتما باید این فرم را پر کنید و این مبلغ را اظهار کنید که فرم نه باعث دریافت مالیات و یا هر مسئله دیگری برای شما می شود اما حتما باید توسط شما پر شود این بار به شما اخطار می دهیم اما دفعه بعد برایتان مسئله ساز می شود خلاصه همین مسئله نزدیک بود ما پروازمون رو از دست بدهیم چون وقتی کارمان تمام شد داشتند در هواپیما را می بستند و مطمئنا اگر از پرواز جا می ماندیم پلیس ها هیچ مسئولیتی قبول نمی کردند به هر حال خواستم دوستانی که بر می گردند و مثل ما آگاهی نداشتند مطلع شوند، در اینجا می خواهم از کمک ها و راهنمایی های مهتاب عزیز و همسرشان محمد آقا هم تشکر کنم امیدوارم در سفر بعدی بتوانیم جبران کنیم
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر