کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حقیقتهای زندگی در لس آنجلس کالیفرنیا
سلام دوستان. بنده میخواستم از ساکنین LA بپرسم که اوضاع کار تو زمینه ورزش چجوریاس. راستش بنده مربیگری و داوری ووشو دارم و 4سالیم هس که دارم مربیگری میکنم. البته نمیدونم که میشه سابقه کار رسمی از اداره ورزش و جوانان گرفت یا نه چون اینجا مربیگری به چشم دولت مثه یه سرگرمیه تا یه شغل. باتوجه به اینکه ما ایرانیا تو این رشته تو دنیا حرف واسه گفتن داریم و بنده سابقه اردوی تیم ملیم داشتم میخواستم ببینم اونجا وضعیت چطوریه؟ اصن بها میدن؟ میشه به عنوان شغل روش حساب باز کرد؟ و باتوجه به حضور چینیا که این رشته مال خودشونه اصن میشه اونجا قد علم کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
pierce - توسط faranak pejmon - 2012-02-06 ساعت 14:59
RE: حقیقتهای زندگی در لس آنجلس کالیفرنیا - توسط uranus88 - 2014-01-18 ساعت 23:01

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان