2014-03-03 ساعت 08:23
(2014-02-26 ساعت 10:40)mechanicalengineer نوشته:(2014-02-26 ساعت 06:26)hgbeigi نوشته:هادی اگر امکانش هست از تجربیاتتون که میگید سخت بود برای ما هم بگید تا ببینیم اوضاع چطوره ؟ البته اگر شخصی نیست(2014-01-26 ساعت 18:08)Ehsan1358 نوشته:
راستش اوضاع سخت من بخاطر مسایل شخصیم بوده و من با مشکل خاصی در روند اقامت مواجه نشدم. مسایل همونطوریه که تقریباً همه طی کردن و توضیح داده شده.
مثلن من که فقط 5 هزار دلار تونسته بودم بیارم یه خورده نگران هزینه و درآمد بودم و برای خونه من از یه ایرانی خونه اجاره کردم که سوشیال نخواد اما قرارداد 3 ماهه بستیم و پول کرایه 4 ماه رو جلوترش دادم (1 ماه بعنوان دیپازیت) ، قبلش هم که یه هفته متل 6 بودم و بعد یه خورده مبلمان و لپ تاپ و ... کلن چیز زیادی برام نمونده بود.
از همون روزای اول هم دنبال کار بودم که متاسفانه با وجود تلاش شبانه روزی نتونستم کار مرتبط با رشتم (معماری) پیدا کنم و بعد از گرفتن خونه دنبال کارای معمولی گشتم که تفریبن بهد 3 هفته توی مک دونالد روبروی خونمون در مموریال مشغول شدم.
نداشتن ماشین و اینکه همیشه در این 3 ماه مجبور شدم بخاطر اتفاقاتی که افتاد دنبال خونه باشم خیلی راحت و خوب نبود و باعث شد یخورده از برنامم عقب بمونم.
از نظر روند اومدن و اقامتم من کارام خیلی خوب انجام میشد. مشکل خاصی نداشتم. در کل مسایل هر کس فکر میکنم با توجه به شرایط و انتظارات خودش بیشتر سخت و آسون میشه وگرنه همه چیز اینجا تعریف شده است.
201364XX ● مصاحبه ایروان ● ورود: 24.11.2013 - Houston
چیزهایی که نمیتوانیم ببریم ● فایل فرست لندینگ ● جرم و جنایت در هوستون ● فایل هیوستون برای مهاجرین ● همه چیز درمورد کردیت ●
راهنمای نوشتن رزومه برای عبور از ربات ها ● معماری در هیوستون
چیزهایی که نمیتوانیم ببریم ● فایل فرست لندینگ ● جرم و جنایت در هوستون ● فایل هیوستون برای مهاجرین ● همه چیز درمورد کردیت ●
راهنمای نوشتن رزومه برای عبور از ربات ها ● معماری در هیوستون