2014-03-22 ساعت 06:02
(2014-03-21 ساعت 21:07)soheila_chem نوشته: دوستان سلام. من به دنبال اجاره یک اتاق مبله در هیوستون هستم با قیمتت مناسب 400-600 . برا یکی دو ماه اول تا بعد که جایگزین شدم یه جای بهتری پیدا کنم.کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه؟ راستی با اتوبوس و مترو میشه اونجا موقت سر کرد یا از همون اول بایستی خودرو داشته باشیم؟؟ ممنونم از راهمناییتون
سلام دوست عزیز.
با 400 تا که به هیچ وجه نمیشه پیدا کرد.شاید با این رقم بشه با کسی تو یه جای نسبتا خوب هم خونه شد.اما با 500 تا شاید بتونی گیر بیاری.البته منظور شما رو از مبله بودن متوجه نمی شم.اگر منظورتون چیزایی مثل یخچال و گاز و از ایناست که باید بگم تو تمام واحد های اینجا هست.اما اگه منظورتون مبل و تلویزیون و این جور چیزاست خیر.اگر هم جایی باشه قطعا شما با 500 تا نمی تونین گیر بیارین.مترو که اینجا نداره.اما در محدوده های شهری تا حد قابل قبولی می تونین با برنامه ریزی و انتخاب جای مناسب برای شروع،رو برنامه حرکت اتوبوس ها حساب کنین و نیازی به خریدن ماشین نداشته باشین.من هنوز هم برای رفتن به سر کار بعد از چند ماه از اتوبوس استفاده می کنیم و کلا راضیم.البته اگر شما خانم هستین بهتره توی انتخاب محل سکونت توی هیوستون بیشتر تحقیق کنین.
موفق باشین.
لاتاری 2013