2014-03-27 ساعت 10:14
(2014-03-27 ساعت 02:36)yami نوشته: دوست عزیز، اینکه این واقعیت نظر شما یا من یا هر کسی رو مخدوش کنه یا نکنه، تقریبا هیچ اهمیتی از نظر کسانی که شرایط کاری رو در اینجا و هر جای دیگه تعیین میکنن، نداره.
.........
من به صحبتهای یامی این رو اضافه میکنم که الان چند تا شغل تخصصی و نیمه تخصصی در امریکا هستن که به طور اشکاری میزان درخواست براشون بیشتر از تعداد متقاضی هست که این حاکی ازشرایط سخت کاری اونهاست و چند تایی که یادم میاد شامل همین پرستاری- رانندگی 18 چرخ و اپراتور شبکه فاضلاب هست درضمن تقریبا در همه مشاغل شما باید با همه وظایف رده های پایینتر از خود اشنا بوده و در موقع لزوم همون کار رو بی کم و کاست و بهانه انجام بدید چیزی که در ایران وجود خارجی نداره و همه در محیط کار میگن فلان کار وظیفه ما نیست و خلاص! جالب که من در اولین ماههایی که امده بودیم در یک فروشگاه به چشم خودم دیدم اقای جا افتاده ای که با کت و شلوار و کراوات که روی پلاکش جنرال منجر نوشته بود به مدت نیم ساعت در هوای 100 درجه تابستان به تنهایی داشت چوبهایی بسته بندی شده باربکیو سنگین و بسته های ذغال رو به سرعت از یک پلت به پلت دیگه جابجا میکرد البته هردو بیرون بودن و دور از هم نبودن اما کارواقعا سنگین بود و عرق از سر و روی ایشان میریخت! به هرحال من همیشه فکر میکنم این مملکت همینطوری شده اینی که هست حالا اسمش یا عاملش استثمار یا هرچی باشه نتیجه این شده
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند