کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2014-04-03 ساعت 00:17)arezoo00 نوشته:  
(2014-03-22 ساعت 10:55)taleghani نوشته:  سلام به دوستای گلم
من همان شب که نامه دومم آمد به دکتر کریستین ایمیل زدم برای وقت مدیکال و ایشان هم 2 روز بعد جواب داد و 2 روز قبل از مصاحبمون وقت دادSmile

سلام متنی که ایمیل کردید از دکتر وقت گرفتید رو ممکنه واسم بذارید؟ ممنون میشم

سلام
متن ایمیل را از صفحه اول همین تاپیک که آقای علی مهاجر زحمتشو کشیدن انتخاب کردم و فرستادم (ارسال 6)
Dear Dr
[align=left]
My exact date of interview is on....,January...,2013...:00 AM at U.S embassy in Yerevan for diversity immigration visa. I would be grateful if you set me an appointment(for me/my family members) a few days before my interview to meet its requirements in time
Best regards

Name & Family name
[/align
]
فقط باید حواستون باشه که تاریخ و اسم اعضاء کیستون را درست وارد کنید .بازم اگر سوالی داشتید در خدمتم.Wink
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf

پیام‌های این موضوع
RE: گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی - توسط taleghani - 2014-04-03 ساعت 12:56

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان