2014-04-10 ساعت 23:29
(2014-04-09 ساعت 09:32)zzarin نوشته:(2014-04-09 ساعت 08:17)خسته از وطن نوشته:شما اصلا بخ دکتر نگید یک وقت به من بدید ، تاریخی که میخوان برید رو بهش بگید ما خودمون سه شنبه که مصاحبه داریم ایمیل زدیم ازشون تقاضا کردیم برای دوشنبه وقت بدهند خوب دکتر کریس هم وقت مصاحبه را ازمون پرسید بعد که ما گفتیم سه شنبه ایشون دوشنبه ساعت 12 رو وقت داد(2014-04-09 ساعت 02:58)sadsadaf نوشته: سلام من روز دوشنبه 9 صبح در ایروان مصاحبه دارم یک نفر هم هستم دکتر کریستین برای پنجشنبه 12.30 وقت برای مدیکال داده با توجه به پرواز اسمان که شنبه دوشنبه پنجشنبه هست من برای چه روزی بلیط بگیرم ؟؟با توجه به اینکه پنجشنبه صبح ممکنه پروازش تاخیر داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوست عزیز اگه می تونی با ایمیل وقتتو دیرتر بنداز
چون تو بیمارستان معطل هم می شی اگه پرواز ظهر پنج شنبه باشه که نمی رسی و مجبوری دوشنبه بری که نزدیک سه روز بیخودی معطلی پس بهتره فقط دکتر رو بندازی بعدازظهر آخرین وقت.
موفق باشی
بیمارستان شنبه و یکشنبه تعطیله با توجه به اینکه دوشنبه ساعت 9 صبح وقت دارین بهترین زمان رو دکتر بهتون داده چون پنجشنبه میرین معاینه و آزمایش جمعه ظهر ساعت 11 جواب اماده است میرین میگیرید !!