(2014-04-11 ساعت 12:00)apoornaki نوشته:(2014-04-07 ساعت 03:45)yami نوشته: راننده تریلر... من خودم CDL یا همان گواهینامه پایه یک ....يامي جان لطفا در مورد هزينه هاي آموزشگاهها و مراحل گرفتن پايه يك و اينكه خودتون ايران پايه داشتيد يا نه، و قيمت كشنده ها هم توضيح بديد
بئله عرضم به خدمت من اصلا ایران خودم تو کار سنگین بودم!! یک پیکان 83 داشتم صفر یک برگ سند!! خوابیده چند سال، خفن

سنگینم کجا بود. ههههه هه
از شوخی بگذریم، نه ایران من ماشین بزرگتر از سواری نرونده بودم. اصلا بخاطر فرهنگ - بخوانید ضد فرهنگ! - رانندگی در ایران علاقه ای به کار نارنندگی! هم نداشتم.
اینجا خلاصه میخواستم برم کار اتوبوس خط واحد. گفتن باید CDL B داشته باشم. منم رفتم گرفتم تو آموزشگاه حدود یک هفته کمتر طول کشید. صرفا پارک و پل یاد میدن. کتبی اش هم به عهده خودته و باید حسابی بخونی و حفظ کردنی زیاد داره. مخصوصا بازرسی قبل از حرکت، یک لیست چه میدانم چهل موردی چک کردن هست که باید به ترتیب همشون رو حفظ کنی!!
اگه کمی بیشتر خرج میکردم بجای تمرین با اتوبوس با تریلی کمرشکن آموزش میدادن و میتونستم CDL A بگیرم اما بهم تاکید کرده بودن که باید endorsement Bus داشته باشی برای همین منم همون CDL B گرفتم. یک نخود هم اضافه خرج کردم و endorsement school bus هم اضافه کردم اگه خواستم برم سرویس مدرسه.
خلاصه تا ما بگریم، استخدام خط واحد تمام شد.
منم رفتم سراغ سرویس مدرسه. تازه فهمیدم که اگه از اول آمده بودم اینجا لازم نبود که هزار دولار خرج تصدیق بکنم! خودشون آموزش و آزمون دارن. خلاصه یکماه آزگار آموزش کلاسی و بعد روی اتوبوس مدرسه داشتیم ولی بعد فهمیدم که چه بدبختی هست این شغل.
منو دادن به یک جایی که صبح ساعت 3 و نیم باید بیدار میشدم تا سر وقت به سر کار برسم! چون قبل ساعت 4:45 باید کارت میزدم! بعدم انقدر گفتم اینکار رو بکنی اخراج اونکار بکنی دادگاه که دیگه چشم سیاهی رفت.
بعدم هم که گفتم شاگردا زیر مشت و لگد هم بگیرنت حق نداری بهشون دست بزنی!! بعدم اومدم یوتیوب دیدم بابا اوضاعیه، جدی جدی شاگرها راننده رو عین *** میگیرن زیر مشت و لگد و چون میدونن سنشون زیر 18 هست هیچ اتفاقی هم نخواهد افتاد! اما شما جرات داری بهشون دست بزن!! نظافت و سوختگیری هم به عهده نارننده هست و از تو اتوبوس چیزهایی پیدا میکنی و باید تمیز کنی که خیلی منشوری هست و من نمیتونم بگم!!
خلاصه آخرشم دیدم که عصر زودتر از شش و نیم به خونه نخواهم رسید چون بین دو تا شیفت کاری فاصله که هست و بدون حقوقه صرف نداره اصلا بیام خونه و باید همونجا رو نیمکت چندین ساعت علافی بکشم.
منم بیخیال شدم و بعد از نزدیک به یک هفته اینترنشیب روی اتوبوس استعفا دادم و رفتم سراغ درس...
CDL A رو از این آموزشگاهها بگیری دو زار نمی ارزه و کسی استخدامت نخواهد کرد.
باید از مدارس نارنندگی که دوره هاشون دو سه چهار ماهه هست بری بگیری که خودشون به شرکتها معرفی میکنن.
اما اینها هم خیلی پول میگیرند و هم حرف مفت زیاد میزنن و خیلی ها اگه سرچ کنی میبینی که بعد از این همه آموزش و هزینه آخرش هم بهشون کار نرسیده یا کاری دادن که ارزش انجامش رو از نظر سختی یا حقوق نداشته. بیزنسه دیگه!
کلا کار نارنندگی تریلی اینجا خیلی کار سختی هست و نباید با کار نارننده های ایرانی که خودشون صاحاب ماشین هستن و کسی جرات نداره بهشون بگه بالای چشت ابروست، اشتباه بگیری. اینجا هم شرکتها صد تا صد تا تریلی و کشنده دارن هم تا دلشون بخواد نیروی کار هست.
من به نظرم از بین همه اینا اتوبوس خط واحد از همه بهتره. سخته اما خوب حداقل شب میری خونه. استخدام شهرداری هم هستی و شرکت خصوصی نیست. البته اینم اگه بتونی استخدام بشی چون مخصوصا با بازگشت کهنه سربازها این مشاغل بی نهایت سخت شده گرفتنشون. مخصوصا کسانی که چند سال سابقه اتوبوس مدرسه دارن در این استخدام خط واحد اولویت دارن و بنابرین شانسی برای آدم صفر کیلومتر به آن صورت متصور نیست اما ارزش داره آدم شانسشو امتحان کنه.