2014-04-13 ساعت 07:06
(2014-04-13 ساعت 01:12)mazlom khanom نوشته:(2014-04-12 ساعت 21:41)مسكاتي نوشته: سلام دوستانشما وقتی ازدواج آمریکای میکنید میتونید مدارکتان را به سفارت ایران ( حافظ منافع ایران) بفرستید و اون جا ثبت ازدواج ایران انجام بشه. و نیازی نیست که به ایران برگردید برای ثبت ازدواج،
يه سوال دارم،كسي ميدونه قوانين ازدواج در ايالت تگزاس چه جوريه؟من چند ماه ديگه دارم ميرم با ويزاي توريستي پيش پسري كه مدتيه ميشناسمش و اگر با هم اكي بوديم قرار هست با قانون آمريكا ازدواج كنيم كه گرين كارت داشته باشم بعد برگرديم ايران و ازدواج ايراني كنيم و بدون معطلي ويزا بتونم برگردم امريكا.
اما نميدونم چه مسءوليتي بر گردنم ميره با اين ازدواج ؟ بعد اكه خداي نكرده بخوايم طلاق بگيريم چي ميشه؟اون تقسيم نصف نصف اموال چه جوريه؟شامل اموال ايران هم ميشه؟ما هردومون در ايران اموالي داريم .من ميخوام اگر طلاق گرفتيم قبل ازدواج ايراني نه از اموال اون چيزي عايدم بشه نه ضرري به من وارد بشه.
نميدونم از كجا ميتونم اطلاعات بگيرم.
اگر شما بعد ازدواج آمریکای به ایران برگردید، همسرتان باید برای ویزا و گرین کارت شما اقدام کند. ( ویزا ازدواج شامل حال شما میشه برای برگشت دوباره به آمریکا) میتونی تو بخش ازدواجیها ببینی که چقدر طول خواهد کشید.و چطوری خواهد بود
- اگر بعد ازدواج برنگردی ایران، برای گرفتن گرین کارت با مشکل خواهی خورد، چون ویزا ورود شما به آمریکا ویزا توریستی بود و باید خیلی تلاش کنی که حرفتان را قبول کنند و بهتان گرین کارت بدهند.
من اگر جای شما بودم گرفتن گرین کارت را با این روش, ساده نمیگرفتم.
--------------------
در مورد اموال نمیدونم چی میشه بسته به شما و ایالتی که زندگی خواهید کرد داره.
ممنون مظلوم خانم
من ميرم امريكا كه اول اين پسر رو بشناسم،و ازدواج اگر اونجا كنيم بدون خانواده فقط به اين دليل هست كه بعد از برگشت به ايران دباره لازم نباشه برم دبي براي تقاضاي ويزا.
يعني امكانش نيس اخر اقامت توريستيم در امريكا ازدواج كنيم و بيام ايران و بعد از مراسم و...به راحتي و با استفاده از گرين كارت برم امريكا؟اين پسر بيشتر از ٧-٨سال هست كه سيتيزن هست...