کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین شغل من پس از ورود به آمریکا چی بود؟
من عادت ندارم تو لفافه حرف بزنم اگر چیزی براتون مبهم هست بگید تا راجبش صجت کنیم . این نظر منه که آدما موفق بیشتر اعتماد بنفس دارند و دنبال موفقیت بیشتر هستند و اگر کسی تو کشور خودش نتونه موفق بشه تو یک کشور دیگه به مراتب بدست آوردن موفقیت براش مشکل تره . من از وقتی اینجا امدم کاملا اعتماد به نفسم را از دست دادم و تقریبا هر روز با خودم میگم من با چه جراتی اینکار را کردم و گاهی به نتیجه میرسم بحث جرات نبوده بلکه کم عقلی و بی تجربه گی و الا هیچ وقت اینکار را نمیکردم و اگر یکروزی به هر دلیلی برگردم ایران مطمئن هستم دیگه هیچوقت بهیچ جا حتی شهر های داخل ایران مهاچرت نخواهم کرد . این تجربه باعث شده کمی عاقل تر بشم ... خواهش میکنم هیچ کس این صحبت منو که مهاجرت یعنی کم عقلی بخودش نگیره این پاراگراف فقط و فقط در مورد شخص خودم هست .
و اما در مورد اینکه شما در بهترین دانشگاه درس خوندید و در تحصیل موفق بودید در مورد کار باید بهتون بگم علاوه بر تحصیل تجربه کاری هم مهمه که با گذراندن یک دوره سه ماهه کار اموزی و کمی تلاش و پشتکار حتما میتونید کار پیدا کنید .
باور کنید من اینجا چهار ماه شبانه روزی پای کامپیوتر درخواست کار برای هر جایی که فکرشو بکنید پر کردم . فقط از دو جا برای مصاحبه زنگ زدند که ان هم ناموفق بود . اینکه میگید کسانیکه میرند اونجا فروشندگی هم نمیکنند باید بگم من حتی برای قفسه چینی و مرتب کردن لباس در فروشگاهها فرم پر کردم ولی برای همین کاراها هم به من زنگ نزدند . شما هم اگر به مدت چهار ماه شبانه روزی دنبال کار باشید و برای هر شغلی درخواست بدید مطمئن باشید کار پیدا میکنید .
مهندس عمران اولین شغل در امریکا کار در لاندری هتل
مهندس کامپیوتر کار در مک دونات
دبیر فیزیک کار در کافه تریای مدرسه
مدیر مالی و مدرس در دانشگاه کار در رستوران
مهندس برق کار در کارخانه جداسازی قرض های ویتامین
مهندس شیمی کارگر روز مزد ساختمان
معلم مدرسه نظافت منازل
تیمسار زمان یاقوت پارکینک
قاضی زمان یاقوت رستوران
ووووو بخدا قسم اینا کسانی هستند که من از نزدیک می شناسمشون آیا به نظر شما اینجور کارا تو ایران پیدا نمیشه .
البته این کارا تا زمانی هست که زبان بلد نباشید و بعد حتما میتونید با گرفتن یک مدرک کار مورد نظرتون را بدست بیارید ولی باید برای یک پروسه 5 ساله صبور باشید و مشکلات زیادی را تحمل کنید . آیا اگر در ایران این پروسه را طی کنید موفق نمیشد .
من کار آموزهای حسابداری داشتم که میامدند شرکت و بحساب خودشون زرنگی میکردند و میگفتند لطفا برای ما ساعت بزنید و ما کار اموزی نیام مثلا راهمون دوره و یا این و... ان ...من هم بهشون میگفتم این راحترین راه هست برای من که فقط براتون ساعت بزنم و وقت صرف اموزش شما نکنم ولی شما بهترین موقعیت را از دست میدید و بعد از گرفتن لیسانس چون کار عملی نکردید هر جا مصاحبه شغلی برید کسی استخدامتون نمیکنه و تازه انموقع باید سه ماهی بیاید و مجانی کار کنید تا چیزی یاد بگیرید و حق انتخاب را با خودشان میزاشتم . اغلب انتخاب میکردند فقط براشون ساعت بزنیم و میرفتند . و بعد میگفتند کار برای حسابداری نیست و من تعجب میکردم از اینکه وقتی آگهی استخدام حسابدار میزدیم از بین صد نفری که زنگ میزنند گاهی یک نفر هم پیدا نمیشد که کار بلد باشه حتی یک نفر که معدل بالا ی 18 از دانشگاه سراسری داشت یک معادله ساده حسابداری هم بلد نبود و میگفت خب شب امتحان میخوندم و از بر میکردم و نمره میگرفتم و فرداش هم فراموش میکردم .
لیسانس دولتی و ازاد و....... کافی نیست تجربه و کار عملی لازم هست . اینجا هم کسی به مدرک شما کاری نداره زبان بلد باشید و اگر ادعا میکنید مثلا مکانیک هستید عملا ثابت کنید کافی هست .
پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، ffrfar ، sadeghifa ، frpa ، yami ، battosai ، mozhgangh ، khder ، moqadam ، M.Ho ، sce ، poone59 ، نیما121 ، maria2000 ، moony ، soufia ، pari pariaaa ، Lemony ، فرنا ، lighthouse

پیام‌های این موضوع
RE: اولین شغل من پس از ورود به آمریکا چی بود؟ - توسط شهلا 1346 - 2014-04-18 ساعت 11:30

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان