(2014-04-26 ساعت 10:47)soheilbadami نوشته:(2014-04-26 ساعت 09:51)Alireza83 نوشته: اگر ایرلاین ورودی شما به آمریکا با آیرلاین پرواز داخلی شما کدشیر باشه بار شما تا مقصد نهایی میره . فقط خودتون باید از گمرک رد بشین.دوست عزیز متاسفانه چنین امکانی نیست که شما بدون بار از گمرک رد بشید و به پرواز داخلی آمریکا برید و بار شما بره به قسمت بین الملل فرودگاه مقصد چون بار شما هم با همون پرواز داخلی میاد به ترمینال داخلی پس تا همراه شما از گمرک اولین ورودی به آمریکا رد نشده باشه این امکان فراهم نیست.
منظور من رو متوجه نشدید. در اکثر موارد وقتی مثلاً شما با لوفتانزها پرواز می کنید و پرواز داخلی هم در آمریکا دارید و پرواز داخلی مثلاً یونایتد هست . بعد از ورود به مرز آمریکا بار شما روی تسمه می آید و شما بار خود رو بر میدارید ولی دیگه لازم نیست به ایرلاین پرواز داخلی خود مراجعه کنید و بار را تحویل دهید بلکه فقط بار را روی تسمه یوبایتد قرار می دهید و چون تگ بار شما تا مقصد نهایی چک شده بار شما خود به خود به مقصد نهایی می رود.
این موضوع بستگی به این داره که کانتر لوفتانزها در تهران اکسس به پرواز آخر شما را داشته باشه و کارت پرواز شما را برای پرواز داخلی شما در آمریکا از تهران صادر کرده باشه.
اگه فرودگاه تهران کارت پرواز پرواز داخلی شما رو صادر نکنه معنیش اینه که باید در فرودگاه آمریکا 2باره پای کانتر برید و بارتون رو بدین و کارت پرواز بگیرید.
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara 2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara 2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .

5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.

ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.