(2014-05-04 ساعت 01:31)javadi436 نوشته:(2014-05-04 ساعت 01:26)Delik نوشته: دوستانه عزیز , من برنده شدم و یک سوالی داشتم , پاس من تا یک ماهه دیگه تموم میشه , و در فرمه ٢٦٠ باید شماری پاس رو وارد کنم , نمیدونم الان چکار کنم ؟! برای تمدید پاس اقدام کنم ؟ آیا شماری پاس بعد از تمدید عوض میشه ؟ یک راهنمایی اگر که میشه بکنید .
و سواله دومه من اینه که , الان که جوابه قبولی اومده کار خاصی نباید انجام بدم ؟ یعنی باید تا ١٩ می صبر کنم ؟
چون بازی دوستان محله سفارت و از همین الان تو پروفیلشون مشخس کردن !
سلام تبریک عرض می کنم اگر کیس نامبر زیر هزار داری الان با همان پاست فرمو پر کن بفرست تا دیر نشه ولی اگر بالاست پاستو عوض کن دو هفته طول می کشه
چیزی از دست نمی دی توصیه برادرانه حتما در چند روز اینده فرمهارا پر کنید و ارسال نمایید
دقت کنین که جایی برای نوشتن شماره پاس توی فرم ها نبود، تا جایی که خاطرم هست، هر چند ممکنه مربوط به اون بخشی از فرم ها باشه که نمی بایست توسط شما پر بشه و آفیسر باید پر بکنه اونم تو روز مصاحبه ضمن اینکه با توجه به یک ماه اعتبار پس شما باید حتما پاستون رو عوض کنین چرا که حداقل شش ماه اعتبار از تاریخ مصاحبه باید پاستون اعتبار داشته باشه
ضمن اینکه برای پر کردن فرم ها حتمن تاپیک سوالات مربوط به پر کردن فرم ها رو برای بچه های 2014 رو مطالعه کنین بسیار اطلاعات مفیدی در اختیارتون قرار خواهد داد
و همچنین پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان برای ارسال فرم ها عجله نکنید
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014