کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-05 ساعت 12:40)r.bazargan نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 12:37)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 09:16)alina-b نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 01:26)Delik نوشته:  دوستانه عزیز , من برنده شدم و یک سوالی داشتم , پاس من تا یک ماهه دیگه تموم میشه , و در فرمه ٢٦٠ باید شماری پاس رو وارد کنم , نمیدونم الان چکار کنم ؟! برای تمدید پاس اقدام کنم ؟ آیا شماری پاس بعد از تمدید عوض میشه ؟ یک راهنمایی اگر که میشه بکنید .
و سواله دومه من اینه که , الان که جوابه قبولی اومده کار خاصی نباید انجام بدم ؟ یعنی باید تا ١٩ می صبر کنم ؟
چون بازی دوستان محله سفارت و از همین الان تو پروفیلشون مشخس کردن !

دوست عزیز اول پاست را تمدید کن بعد فرمها را پر کن . شما الان با این پاس حتی از کشور هم نمیتونید خارج بشید چون کمتر از 6 ماه اعتبار دارد. تمدید پاس 10 روز زمان میبره چرا میخوای برای خودت مشکل بوجود بیاری که 2 تا شماره پاس به اونها بدی؟ پاس را تعویض کن بعد فرمها را با شماره پاس جدید پر کن

تمدید کن حتما .... تو اصل موضوع شک نکن .... اصلا پاسپورت زیر 6 ماه هیچ جا اعتبار نداره، غیر از ویدئوکلوپ سر کوچه که بتونی DVD کرایه کنیCool همین و بس.... حتما افدام کن الان الکترونیک شده ، مدارک کامل باشه صدور 4 روزه و تمدید 10 روزه انجام میشه .

عزیزم شماره پاست فکر نکنم تغییر کنه برای من که تمدید کردم اما تغییر نکرد مثل المثنی کارت ملی میمونه شماره اش تغییر نمیکنه
والله برای ما که شماره پاس تغییر کرد.خودتون میدونید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: r.bazargan

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوهای مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015 - توسط amohammadi348 - 2014-05-05 ساعت 15:00

کاربران در حال بازدید این موضوع: