2014-05-05 ساعت 18:07
(2014-05-05 ساعت 14:11)nasim نوشته:سلام مرسی ازراهنمایی تون . فقط یک سوال منظور از کارنت شدن چیه؟ و فعلا نباید مدرکی را پست کرد؟ من کیس نامبرم **29 هست به نظرتون کی نوبت میشه برای مصاحبه؟مرسی(2014-05-05 ساعت 13:56)aghamilad نوشته: سلام من هم نمیدونم باید از کجا شروع کنم. 19 می فرم 260 را تکمیل کنم و بفرستم بعدش چی میشه,,,,؟ باید منتظر بمونم تا کی سی سی واسم ایمیل بزنه و تاریخ مصاحبه را بهم بگه؟ لطفا راهنمایی کنید . پست های بجه ها را خوندم ولی همش پراکنده است. ممنون
شما فرم ها رو با دقت تکمیل می کنین و براشون می فرستین بعد از فرستادن ( من اینو چون نمی دوونم سر ما فرم ها آن لاین نبود ) یا کانفرم ریسیو دریافت می کنین یا براتون ایمیل میاد که فرم هاتونو دریافت کردیم ( ممکنه 2- 3 روز کاری برای ایمیل طول بکشه )( بازم می گم سر ما فرم ها آن لاین نبود )
تاریخ مصاحبه بعد از کارنت شدن شما معلوم می شه که نامه دوم جایگزین نامه اول ( همون صفحه ایی که قبولی خودتونو دیدین ) می شه
الان خیلی زمان دارین کمترین کیس نامبر هارو اگه بخوایم دو رقمی و یا سه رقمی در نظر بگیریم از اکتبر شروع به کارنت شدن می شن
موفق باشین
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب
/ مقصد : فعلا اوکلاهاما
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب