2014-05-07 ساعت 21:57
(2014-05-07 ساعت 20:05)inforfang نوشته:اگرروزهای جمعه شنبه ویکشنبه نیای لاس وگاس وروزهای دیگه برسی معمولا هزینه هتلها کمتروتخفیف بیشتری دارند.اگرهدفت اینه که بمونی وکارهای اقامتی انجام بدی .میتونی سویت یک هفته یا سه روزبگیری وبعد هم آپارتمان خودتو اجاره کنی هتل های زیادی هم وجودداره که میتونی رزروکنی .امنیت اینجامطلوب هست به استثنااینکه شمال لاس وگاس ومنطقه داون تون زیاد محیط مناسبی نداره البته اونجا هم امنیت داره اما چهره زیبایی نداره وبرای اولین روزهای وروردبه شدت تو روحیه آدم میزنه.متل سیکس هم هست درخیابان تراپیکانا شرق .میتونی هرهتلی انتخاب کردی ودیدی که مناسبت هست برای من پیغام بفرستی تاراهنماییت کنم که ازنظرموقعیت مکانی آیا خوب هست یا نه(2014-05-07 ساعت 19:37)ITGuy نوشته:(2014-05-07 ساعت 18:16)inforfang نوشته: سلام دوستان
من قصد دارم به جای پرواز مستقیم که خیلی گرون در میاد برام، ابتدا به لس انجلس سفر کنم و چند ساعت بعدش با یک پرواز دیگه بیام لاس وگاس (در ماه سپتامبر) . بلیط ها هم اینترنتی می خرم، طوری که فاصله پرواز های آخر 3-4 ساعت باشه که مشکلی برای چک کردن مدارک در فرودگاه پیش نیاد. تنها مشکل اینه که ساعت 10 شب می رسم وگاس و نمیدونم هتل ارزون گیر میاد اون ساعت یا نه ؟ اگر نکته نظری ، تجربه ای و هر چیزی که باید بهش توجه کنم دارید خیلی خیلی خوشحال می شم که تذکر بدید.
تصمیم خیلی عاقلانه ای گرفتی برای پرواز غیر مستقیم. برای هتل هم حتما قبلا آنلاین رزرو کن. بسته به تاریخی که میرسی ممکنه تو هتلهای درست حسابی اصلا اتاق نباشه. اکثراً هم آنلاین قیمت کمتر هست از حضوری. من از hotels.com استفاده میکنم برای وگاس.
اگه دربارهٔ هتلها سٔوالی داشتی پیغام خصوصی بده، تا دلت بخواد تجربه دارم
کدوم محدوده هتل بگیرم بهتره که اوایل می خوام کارای بانکی و سوشیال و گواهینامه انجام بدم و اینکه بدش هم دنبال خونه بگردم بهتر باشه. در نزدیک کدوم خیابون باشه بهتره ؟
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس