کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-08 ساعت 16:58)irdv2015 نوشته:  با سلام به همه دوستان
این رو نمی گم تا دوستان ناراحت بشند ولی یه خورده فکر کنید متوجه میشید شاید حق با من باشه
متاسفانه بعضی از آدمها هستند اگه طناب دار مجانی پیدا کنند خودشون رو به دار می کشند.....می دونید چرا ؟؟؟؟ چون میگند مجانیه...
حالا این لاتاری هم شده همین....خیلی ها فقط می آند ثبت نام می کنند ...می گند بزار ببینیم شانسمون چیه......بعد که قبول می شند امکان رفتن رو ندارند.....دوستان مهاجرت به آمریکا یه هزینه ای حدود 100 میلیون تومان باید یا خودت برای اونجا داشته باشی ... البته می دونم که یه سری از دوستان باز می آن اعتراض می کنند که لاتاری شانس قبولی برای همه هست.....منم قبول دارم...ولی اگه واقعا دوستان امکان مهاجرت ندارند لطفا برای تست شانسشون این راه رو انتخاب نکنند......
برای همتون آرزوی موفقیت می کنم
اونایی که شرایتشو ندارن که هیجی چون از نظر من هیچکی از شرایطش تو این مملکت نمیتونه مطمئن باشه.(حتی اونایی که الان شرایطشو دارن) ولی واقعا موردایی بوده تو همین مهاجرسرا که طرف برای سوپرایز کردن دوستش بدون اینکه طرف بدونه ثبت نام کرده و اونم برده بود یا یکی خالشو که نمی خواسته بره ثبت نام کرده بود, اونم قبول شده بود و نرفت. یکی دیگه گرین کارت گرفته برای اینکه ببینه دوباره قبول میشه یا نه ثبت نام کرده بود ! آخه من می خوام بدونم این آدما با حقی که برای شرکت تو لاتاری دارن حق بقیه رو ضایع نمیکنن؟
"هميشه آخر هر چيز خوب مي شود ، اگر نشد بدان كه هنوز به آخر نرسيده "چارلي چاپلين

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوهای مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015 - توسط feligoli - 2014-05-08 ساعت 17:44

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان