کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2014-05-10 ساعت 09:05)maryamag نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 10:02)soli asali نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 07:53)maryamag نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 20:44)north.winds نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 15:35)maryamag نوشته:  پاس عوض کردن به این راحتیا نیست که. تا 2016 مهلت داره. بعدم اطلاعات کلیدی را نمیشه تو پاس عوض کرد، اگه پاسم عوض نکنم یعنی خطری تهدید میکنه ویزام را! ! هاها
ما هم همین مشکل رو داشتیم ترجیح دادیم عوض کنیم پاسهامون رو اینا هم اطلاعات کلیدی به حساب نمیان این اسپلینگ ها رو خودتون موقع گرفتن پاس تایین کرده بودیین
بله اسپل اسم را میشه تغییر داد ولی تاریخ تولد را که خودشون محاسبه میکنن. قانونا پاسپورت را فقط تا 3ماه به پایان اعتبار میشه عوض کرد. اگر این دو مسئله حل نشه مشکلی پیش میاد؟

تاریخ تولد شما رمز عبور شماس !!!!!!!!!!!!!!!!! اینو بدونید و یادتون نره !
باید توی همه فرمها به یه صورت و درست باشه ! اگه روز ثبت نام اشتباه نوشتید یا 1 روز اینور و اونور مهم نیست اشتباه خودتون رو درست کنید و به صورت آپدیت توی فرمهاتون بنویسید !
تاریخ تولد - اسم - فامیل - و کلا هر چیز دیگه رو میشه با مراجعه به پلیس +10 یا نهایتا خود اداره گذرنامه با 1 ساعت وقت گذاشتن درست کرد !
ببخشید منظورتون از درست کردن اشتباه چیه؟ من یکم گیج شدم اگه تو فرم های مختلف از 19می درست بنویسم و ازین به بعد با اون واقعی تو پاسپورتم کار کنم باز مشکلی پیش میاد؟ والا من مدرک ایلتسمو تازه گرفتم که توی اون اسمم مثل پاسپورت فعلیم هست و اسپل اسممو اگه عوض کنم دردسراون یکی پیش میاد.تاریخ تولدم پلیس +10 میگه خود سیستم محاسبه میکنه و باید مدرک خاصی مبنی بر لزوم تغییرش ارائه بدین. خواهشا راهنمایی کنین الان تو این موقعیت چیکارکنم؟ به kccبا فرمت خودشون میل زدم و یک جواب کلیشه ای تمپلیت اومده که 19 می فرماتو پرکن! من نگرانم چیکار کنم؟

هر چیزی که تو پاسپورتتون هست رو وارد کنید لطفا ! به بقیه مسائل کاری نداشته باشید .. خدا رو شکر مشخصات مدرک آیلتس تون هم با پاستون یکیه مشکلی ندارید شما . نگران نباشید
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: Kaveh ، maryamag

پیام‌های این موضوع
RE: اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها - توسط soli asali - 2014-05-11 ساعت 11:06

کاربران در حال بازدید این موضوع: