کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-05-14 ساعت 20:42)gema نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 20:30)rainolf نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 16:31)gema نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 14:38)rainolf نوشته:  1- چرا دعوا؟؟؟؟ اصلا دلم میخواد غر بزنم.... چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟ Big Grin
2- من از نوامبر 2010 توی این فروم عضوم و 3 سال با بچه های دیگه این استرس و انتظار رو تجربه کرده بودم ولی بازم سخته....
3- من 3 ساله منتظر مصاحبه کبکم و خوب میدونم انتظار برای تغییر زندگی یعنی چی؟؟؟؟؟
4- بالاخره ما حق آب و گل داریم توی این فروم و تا حالا 3 یا 4 سری از بچه ها رو با اشکها و لبخندهای خاص هر دوره راهی کردیم برن پس دلم میخواد بگم: چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟
کی میخواد دعوام کنه؟؟؟؟؟؟؟ Cool
من خیلی دوستانه اون پست رو نوشتم و هدفم هم آرامش دادن به شما بود. توقع همچین جوابی از شما رو نداشتم. به هر حال موفق باشید دوست من.
ای بابا خواهر گلم من که کلی صورتک خندون گذاشتم که سوء تفاهم نشه.... خدائیش قصدم نارحتیتون نبود ولی اگه اینطور شد واقعا متاسفم و عذر خواهی میکنم.....
پس من بد خوندمش. منم معذرت میخوام ازتون. یکم آدم حساسی هستم,به خاطر همین بد برداشت کردم. بازم عذر میخوام. امیدوارم این نامه های دوم زودتر بیاد که از اضطراب راحت شیم Smile
سلام
ما ندیده کلی با هم تو این تاپیکها رفاقت کردیم و شوخی کردیم و در کنا گرفتن و دادن اطلاعات روحیه گرفتیم و این چیزی بود که مهم بود ما امید رو تو دلامون زنده نگهداشتیم و با یک اسم رفاقت کردیم ، رفاقتی پر معنا و به نوبه خودش جالب و بهتر اینکه حریمها و احترامها همواره حفظ شدن و خواهر و برادر گلم دلخوش و راضی باشید از این مکاتبات و حقیقتا لذت بخشه این احترامها و عذر خواهیها بابت حتی شوخیهامون من به نوبه خودم از همه تون سپاسگزارم Smileحتی از غر غرو هاBig Grin
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: meisam14 ، rainolf ، lighter ، shekari ، ebi1988 ، pari pariaaa ، mohsenmb ، gema ، Reza20002

پیام‌های این موضوع
هماهنكي - توسط avayebahar - 2014-04-12 ساعت 16:03
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - توسط محبت - 2014-05-15 ساعت 00:10

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان