کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-16 ساعت 18:13)hesam427 نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 17:48)mohsenmb نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 17:36)hesam427 نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 16:19)قصه گو نوشته:  روزهاي اول رو مي گذرونيد،ناراحت از قبول نشدن خودتان و از نظر خودتان قبول شدن افرادي كه حقشان نبوده قبول بشن.استدلالاتي هم مياريد كه اصلاً لزومي به بحث در موردشان نيست،چون هر چه بگوييم بابا جان قضيه ي لاتاري فرق مي كنه و ربطي به ثبت نام فله اي يا دونستن اين كه آمريكا كجاست و يا سطح سواد و زبان انگليسيمون در چه حده،نداره باز هم موجبات بحث و ناراحتيو فراهم مي كنيم. انشالله اين دوره ي پر تنش رو پشت سر مي گذاريد و اگه قبول نشده ايد بار ديگه شانس خودتونو امتحان مي كنيد.كما اين كه قبول نشدن در لاتاري به معني بد شانسي نيست.ما بعد از ١٢سال قبول شديم!! به قول مارمولك راه هاي رسيدن به خدا به تعداد آدم هاست.راه هاي ديگه رو ميشه امتحان كرد.روزهاي اول من همه ي نوشته هاي شمارو ميخوندم،اما از وقتي اسامي اعلام شد،جو تاپيك حسابي عوض شد.حس مي كنم اگه كسي بياد بگه من برنده شده ام كمكم كنيد،ظاهراً تبريك ميگيد اما ته دلتون طرف رو به محاكمه مي كشونيد كه بيسواد تو كه .....خلاصه اين كه ازتون عاجزانه مي خوام مثل روزهاي قبل از اعلام اسامي باشيد كه براي هم آرزوهاي خوب داشتيد.٢٠١٤ ايها مثل خواهران و برادران شمان و تنهاتون نميذارن.در خدمتيم.
سلام، مرسی از گفته هاتون، من کیس نامبرم بین 8000 تا 8500 است، شاید جولای 2015 باشه مصاحبه ام، این آپدیت که نوشتین یعنی چه Smile ؟ شامل من که مجردم هم ممکنه بشه Smile ؟

با اجازه قصه گوی مهربون که تو تاپیک کلیرنسیه حسابی دل همه رو برده : حسام جان تبریک میگم حداقل خوبه از همین الان خودت میدونی که یکسال دیگه کارنت میشی ولی انتظار خیلی سخته، الان داغی برادر Big Grin دوم اینه که آپدیت 2 مرحله داره قبل از مصاحبه و بعد ازمصاحبه، که مرحله قبل از مصاحبه مربوط به بررسی پرونده در KCC وتعیین وقت مصاحبه هست که خودتون میدونی برای شما حداقل یکسال دیگه واما مرحله بعد که خیلیها توی امضاشون میذارن مربوط به بعد از مصاحبه میباشد.یعنی بنا به دلایلی که واضح ترینش شغل دولتی و خدمت سربازی هست (البته استثنا همیشه هست)موفق به دریافت ویزای یکضرب نمیشن و پرونده اونها بعد از بررسی هر ارگان در ایالات م ت ح د ه یکبار آپدیت میشه...Big Grin
ممنونم برادر، من خدمت ندارم پس یه کمی اوضاعم نباید بد باشه Smile امیدوارم بری آمریکا Smile
اگه شغل وابسته به دولت هم نداشته باشی به احتمال زیاد یه ضرب میگیری.مگر اینکه تشخیص آفیسر چیز دیگری باشه.. قربونت به امید خدا آخر خرداد آمریکام Cool Wink
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: hesam427 ، A_A

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوهای مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015 - توسط mohsenmb - 2014-05-16 ساعت 18:17

کاربران در حال بازدید این موضوع: